Skocz do zawartości

[ustawka Bydgoszcz]

Moonspell79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jutro czyli 25.08.09r zapraszamy na przejazd części trasy maratonu w puszczy bydgoskiej (lasy na glinkach). Spotykamy się przy budowie marketu obok stadionu "Chemik", godzina 17:15. Kask co najmniej wskazany. Miejsce spotkania zaznaczone na zdjęciu.

61206386.th.jpg

Będę i ja w miejscu czerwonego X-a na fotce ;]

btw. Kask zawsze jest wskazany, co nie znaczy że będziemy go używać!

Napisano

Przejeżdżaliśmy przez obwodnicę, przecięliśmy ją :D A dalej lasem :) Chyba pomyliłem, nie Pieczyska tylko Prądocin, bo jechaliśmy na południe a nie północ.

klik

Mój błąd :P Jutro możemy powtórzyć, jeśli są chętni.

Tylko nie wiem czy kolega wab będzie miał czas. Ale nawet jeśli nie to ja i tak piszę się na jakąś traskę :)

Napisano

) Chyba pomyliłem, nie Pieczyska tylko Prądocin, bo jechaliśmy na południe a nie północ.

;) dokładnie, to były Piecki do Prądocina jeszcze kawałek brakowało. Wycieczka udana.

Napisano

To ja juz nie wiem gdzie my w końcu byliśmy :D W każdym razie nad jakimś jeziorem :D A jedyne jezioro w okolicy to to niedaleko Prądocina :)

zdjecie,600,69030,nad-jeziorem.jpg

A ty się Zanders nie nabijaj, puszcza potrafi zmylić :P Z tej strony Bydgoszczy nigdy nie byłem :D

Napisano

Piecki, Piecki.. tak tylko..

No proszę jak rowerek się ładnie prezentuje.. tylko amor przestał jarzyć.. :)

Ruszacie gdzieś dzisiaj?

Napisano

Ruszamy ruszamy, planowana trasa: start z Fordonu na dolinie śmierci lasami do Niw, Żołędowa, Samociążka. Powrót przez Żołędowo, Neklę, Borówno, Strzelce Górne, Jarużyn.

Dystans około 50km, startujemy dziś czyli 27.08.09r o godzinie 17:00 spod kościoła przy ul. Gen. Mikołaja Bołtucia 5. Zbiórka przed wejściem. (Nowy Fordon pod doliną śmierci). Na maruderów czekamy 10min. Zapraszamy wszystkich chętnych. :)

Wycieczka udana, z braku czasu zmieniliśmy trasę ale i tak 40km się prze-pedałowało :D

Napisano

.. jest 10:30.. około 11 wybieram się do Myślęcinka w okolice źródełka przy centrum edukacji..

chętnych zapraszam do towarzystwa.. znikam około 13:30..

pzdr!

Napisano

Wczorajszy lajt zaliczony.. Myślęcinek zdaje się być błogosławieństwem i łaską tej naszej owej Bydgoszczy..

parę kolejnych fajnych przejazdów odkrytych.. i.. jedno zaliczone lusterko.. ludzie to coś strasznie się nerwowi porobili w tych czasach jednak.. :)

Napisano

elo Sławexie.. no proszę proszę.. i nasz reprezentant powrócił nawet.. :thanks:

zasługi są?

Środa jak najbardziej, jeżeli tylko uda mi się pogodzić plany.. dam jeszcze znać stosownie..

co dobrego?

pzdr!

Napisano

Biały Kuba też się więc pojawi..

ej.. no dobry zawodnik z Ciebie Sławexie.. dobry.. ;)

... no to lipa raczej jakaś za oknem.. jeżeli będzie taki zamęt to najwyżej przełożymy wycieczkę..

Napisano

hmmm, własnie siedzę w biurze i .... leje jak z cebra, ale do 17 będzie OK

lub za######iście nie OK. I tak muszę wrócić do domu, tak więc rower mnie nie minie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...