gregx Napisano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 witam, jak się loguję to odrazu przechodzę sobie do opcji TWOJE POSTY i pytanie ....jak skasować z listy edycyjnej post w którym kiedyś pisałem a teraz mnie nie interesuje i tylko zagraca miejsce na ekranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Sam nie możesz kasować swoich postów. Mogą tylko Admini i ModTeam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Czerwca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 czyli napisz np na PW :wink: co jest wg ciebie zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxide Napisano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 mu chodzi chyba tylko o wyswietlanie, bo chcialby sledzic jakies wątki, przynajmniej ja to tak rozumiem. jesli chodzi ci o to to jest to niemozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregx Napisano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Taaak chodzi o to o czym myśli Oxide ............. niemożliwe? No śkoda.... dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxide Napisano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 a przepraszam, jest ignorowanie tematow, moze to pomoze, nie wiem bo nie probowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.