sworks5 Napisano 25 Września 2008 Napisano 25 Września 2008 Rama S-Works Specialized M4 Widelec Rock Shox Duke XC Hamulce Shimano Deore LX Korba Shimano XTR 797g Kaseta Shimano XTR Łańcuch Shimano XTR 270g Przerzutka przód Shimano XTR Przerzutka tył Sram X0 196 g Manetki Sram X0 199g (Waga z liinkami) Koła Shimano Deore WH-M505 Opony Hutchinson Spider 2.0 Mostek Ritchey Comp Sztyca Roox Siodło San Marco Skn Chwyty brak danych brak danych Stery Ritchey Wcs Pedały Shimano Pd-M 959 Zaciski kół Shimano XT Pancerze Shimano XTR Koszyk na bidon Kibix Licznik Kellys brak danych To konfiguracja mojego s-worksa wazy ok 11024g. jak na razie spisuje sie bardzo dobrze mimo tego ze jest katowany na wyscigach xc i maratonach:) niestety nieznam wagi poszczegulnych cześci Fotki w galerii Link Poniżej http://www.forumrowerowe.org/index.php?aut...um=256&st=0 <--Fotki
Greg_PL Napisano 25 Września 2008 Napisano 25 Września 2008 Bardzo fajny sprzęcik jedynie mi tu Duke nie pasuje
sworks5 Napisano 26 Września 2008 Autor Napisano 26 Września 2008 Ale na razie niema kasy na nowego amorka a duke spisuje sie swietnie to niema co kombinowac
GdyniaBiker Napisano 26 Września 2008 Napisano 26 Września 2008 Ja bym się raczej zajął kołami (na przyszłość), skoro to gotowe Deorki, bo to swoje waży Więcej chyba do zbicia, niż na dobrym amorze, w każdym razie w lepszym miejscu Nic na siłę, oprócz amora jest skn, ale to też dobre siodło i może służyć.. Pozatym generalnie wypas, że nie ma o czym gadać
Schwefel Napisano 26 Września 2008 Napisano 26 Września 2008 Zdecydowanie zbieraj kasę na koła, bo amor wcale nie jest taki zły.
Xsystoff Napisano 26 Września 2008 Napisano 26 Września 2008 No wlasnie, co sie tak tego Duke`a czepiliscie. To bardzo dobry amor i jak byl produkowany montowali go w niegorszych sprzetach. Nie samym SID`em i Reba czlowiek zyje.
sworks5 Napisano 27 Września 2008 Autor Napisano 27 Września 2008 Z kołami sie zgodze są do wymiany bo ważą ponad 2 kg i jeszcze sypie sie bębenek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.