Skocz do zawartości

[relacja] TC 2008

rafalvfr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
... podziekowal za takie "zlote rady"...

OSTRO!

I.

Stary to nie rady tylko po prostu życzenie gorące żebyście się w końcu dogadali z orgami jak Polak z Polakiem, bo od tego biadolenia (a widzę że jesteś w tym niezły ;) sorry) to zgnuśniejesz nam tylko na tej emigracji :)

dozo!

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Moze czegos nie rozumiesz. Klient placi - klient wymaga. Jak Rygielski traktuje mnie niepowaznie to ja nie zamierzam nadskakiwac mu i sie dopytywac czy w zwiazku z tym ze zaplacilem mu grube pieniadze a on postanowil mnie zlac i ich mi nie oddac to czy laskawie sie ze mna dogada...

To jest poprostu chore abym musial sie szarpac jak matka z lobuzem z niezetelnym dostawca uslugi ktory ma mnie w nosie...

Moze i "gnusnieje" na emigracji ale jesli uczciwosc kontaktow handlowych jest tego oznaka to zycze wielu rodakom takiej "gnusnosci".

Wlasnie to "dogadywanie sie jak Polak z Polakiem" jest miedzy innymi przyczyna tego gdzie Polska znajduje sie teraz i bedzie tkwic przez dluugi czas...

OSTRO!

I.

Napisano

Ivan masz wiele racji, Klient = Pan. Nie ma co gadać.

Dziwi mnie tylko to że jednym oddał a innym (Tobie) nie oddał, coś musi być na rzeczy. Poza tym z Twoich postów bije nienawiść do Orga, może trzeba się z nim dogadać jak radzi Marek1972.

Piejesz na wszystkich forach, walisz jadem że nie wiem co.

Wolność słowa jest, bo mamy IV ?? V ?? (qcze która to szanowna RP) masz prawo wylewać swoje żale.

Ja jadę już kolejną TC, ta będzie moją 5 Przeżyłem na niej wiele, kąpanie się w strumieniu, podłe żarcie, za słoną zupę, obleśne parówki, spanie koła sracza, bosze to esencja TC, spartańskiej przygody, ciepła woda domu, obiadek upichcony przez żonkę w domu, swój kibelek też w domu, a na TC przygoda, przygoda, nie wiem co następny dzień przyniesie. Łów z życia to co pozytywne, a szit zapominaj.

Ostatnia impreza była szczególna, było mniej ludzi, jedzenie była zarąbiste, jak się przyczepisz to ja nie wiem co Ty jadasz w tej Angolandii, parę niedociągnięć było, omawialiśmy to już w innym poście.

Dla mnie szklanka jest zawsze do połowy pełna, dla innych do połowy pusta.

Poza tym, zapach potu, śmierdzących butów no i bengay - bezcenny.

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Dyskusja staje sie jalowa...

Uwazam ze sama idea Karpatki jest na tyle zajefajna ze nie potzrebne mi sa dodatkowe atrakcje wynikajace z niekompetencji Orga...

Czy ja wale jadem... Nie bardzo. Stwierdzam fakty ktore dotknely mnie osobiscie.

Fakt jest taki ze jakby Marcin Rygielski wspolpracowal z jakakolwiek firma w jakiejkolwiek branzy, i z takim "pietyzmem" podchodzilby do zobowiazan handlowych, zrobilby taki numer tylko raz. Bo zaraz zostal by wykopany z obiegu jako "smierdzace jajo" ktore sie omija szerokim lukiem.

Pieniadze lub ich ekwiwalent w uczestnictwie uzyskali ci ktorym sie chcialo i mieli czas przymilac sie do Rygla i "ukladac sie" z nim. Ja nie mam na to ani czasu ani cierpliowsci, a juz na pewno mam za daleko zeby sie z nim handryczyc.

Powtorze jeszcze raz. Uwazam za niezdrowy uklad gdy kupuje pietruszke w warzywniaku, pietruszka smierdzi lub jest nacia od marchewki i jeszcze musze sie mile usmiechac i zagadywac do straganiarza aby laskawie zechcial mi oddac pieniadze za trefny towar lub zaserwowac towar wlasciwej jakosci na wymiane...

Powodzenia tym wszystkim ktorzy jada na TC i oby seki i klopoty jakie mnie spotkaly byly oszczedzone uczestnikom...

Ode mnie tyle...

OSTRO!

I.

Napisano
Fakt jest taki ze jakby Marcin Rygielski wspolpracowal z jakakolwiek firma w jakiejkolwiek branzy, i z takim "pietyzmem" podchodzilby do zobowiazan handlowych, zrobilby taki numer tylko raz.

no i tylko raz (znaczy 1 sezon) współpracowali z GG Promotion - ale to pewnie inny temat.

A skoro wszystko można (trzeba) zorganizować sobie na trasie samemu (w sumie, my tak robilismy mimo pelnego "pakietu"), to my w tym roku w podobnym budzecie wybieramy się wlasną ekipą. Niemniej, pozdrowienia dla raiderów TC09.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...