uszolot10 Napisano 9 Września 2008 Napisano 9 Września 2008 Jeśli ktoś ma zamiar przyjechać do Szczawnicy na rower to zapraszam <--- to moje miasto. Znam tu wszystkie trasy rowerowe (sporo) więc mógłbym pokazać parę. Kontakt GG 9006438
romek91 Napisano 9 Września 2008 Napisano 9 Września 2008 Byłem w szczawnicy w sierpniu. Niestety nie miałem swojego roweru, ale raz wypożyczyłem sobie rower i pojechaliśmy z kolegami na Przechybę, bardzo mi się spodobało. Kiedy chodziłem po szlakach na piechotę , to żałowałem że nie mam przy sobie roweru, takie są tereny na pewno wrócę tam kiedyś. Fajnie się jeździ ścieżką na słowację do sklepu, 20 minut i mamy super słodycze ;D
Ciastkorz Napisano 9 Września 2008 Napisano 9 Września 2008 Na przechybie polecam naleśniki ;D Nigdy w życiu nie jadłem tak pysznych naleśników jak tam serwują. Może się coś zmieniło bo ostatnio jakieś dwa lata temu byłem.
Mazia Napisano 2 Maja 2009 Napisano 2 Maja 2009 Osobom przyjeżdżającym do Szczawnicy, którzy chcą przeżyć niezapomniane chwile podczas wypraw rowerowych wśród licznych tras polecam wypożyczalnie przy ul. Flisackiej 1
Paulex Napisano 8 Maja 2009 Napisano 8 Maja 2009 Naleśniki na Przechybie nie zmieniły się Byłem w tamtym roku na wakacjach. Troche się czekało na nie, ale warto było
uszolot10 Napisano 17 Maja 2009 Autor Napisano 17 Maja 2009 A ja mam pytanie czy nie był ktoś dzisiaj w Szczawnicy na forum na Giancie XTC??? Jedzie ktoś na maraton za 2 tygodnie???
kacper13 Napisano 6 Lutego 2010 Napisano 6 Lutego 2010 witam jak coś to jestem z Nowego Targu więc do Szczawnicy mam nie daleko jak coś to po zimie możemy pojeździć pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.