Skocz do zawartości

[Szczawnica]

uszolot10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli ktoś ma zamiar przyjechać do Szczawnicy na rower to zapraszam <--- to moje miasto. Znam tu wszystkie trasy rowerowe (sporo) więc mógłbym pokazać parę. Kontakt GG 9006438

Napisano

Byłem w szczawnicy w sierpniu. Niestety nie miałem swojego roweru, ale raz wypożyczyłem sobie rower i pojechaliśmy z kolegami na Przechybę, bardzo mi się spodobało. Kiedy chodziłem po szlakach na piechotę , to żałowałem że nie mam przy sobie roweru, takie są tereny :P na pewno wrócę tam kiedyś. Fajnie się jeździ ścieżką na słowację do sklepu, 20 minut i mamy super słodycze ;D

Napisano

Na przechybie polecam naleśniki ;D Nigdy w życiu nie jadłem tak pysznych naleśników jak tam serwują. Może się coś zmieniło bo ostatnio jakieś dwa lata temu byłem.

• 7 miesięcy temu...
Napisano

Osobom przyjeżdżającym do Szczawnicy, którzy chcą przeżyć niezapomniane chwile podczas wypraw rowerowych wśród licznych tras polecam wypożyczalnie przy ul. Flisackiej 1 :):)

• 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Napisano

witam

jak coś to jestem z Nowego Targu więc do Szczawnicy mam nie daleko jak coś to po zimie możemy pojeździć

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...