Gary Napisano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2008 no i gra jakby cos to dzwoncie 608 03 40 13 ja jestem na 100% chyba ze predzej bedzie koniec swiata do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2008 I kolejna masa za nami Dzieki za przybycie Kolejna masa 31.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 27 Września 2008 Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Podajcie mi nową stronę GMK. Zdjęcia z masy chciałbym zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 27 Września 2008 Udostępnij Napisano 27 Września 2008 A no za nami...Trochę nudno, ale wracając na szczęście podciągneliśmy nieco tempo i już było przyjemniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2008 tobek specjalnie dla ciebie http://picasaweb.google.pl/mk.slask http://picasaweb.google.pl/borntocycle/MkIx08# siwyex jak dla mnie byla to mala rozgrzewka za miesiac znowu jedziemy ? Kolejna Masa Krytyczna: 31 października 17.30 pod Teatrem Wyspiańskiego z gliwic start o 16 PS tepo nadaje siwyex o ile bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 29 Września 2008 Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Zobaczymy, było troche nudno, ale może tym razem wpadne już do samych katosów na rowerze...Ale to na szosie wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 29 Września 2008 Udostępnij Napisano 29 Września 2008 jak siwy nadaje tempo to ja się pisze na taką masę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 29 Września 2008 Udostępnij Napisano 29 Września 2008 hehe no niestety tempo mogę nadawać na mase i z masy, ale już na samej masie będziemy konkretnie odpoczywać...;p Ten październik przemyśle, zobaczymy zobaczymy... PS. Jak coś to brać szose czy MTB? Tak w ogóle to raczej zrobie tak jak ostatnio tzn. jadę do Gliwic samochodem a potem ogień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 29 Września 2008 Udostępnij Napisano 29 Września 2008 to już lepiej nie ogniuj:P wpadnij na szosie ! odporowadze Ci pozniej lampek nie masz?:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 29 Września 2008 Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Mam lampki mam ale w piatki szkołe koncze o 15 i nie zdąrze do Gliwic...Chyba ze wpadne na Gliwice na 17, a później razem pociśniemy na Katosy, mysle ze w 45min. możemy to obrócic...;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 30 Września 2008 Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzięki za photo Gary Oby nas śnieg nie zastał, za miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2008 31 Pazdziernik 2008 Wyjazd Na Mase Krytyczna Do Katowic Zbiorka godzina 16.00 Gliwice Plac Krakowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 kto jedzie na mase ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ja jutro nie mogę z powodów losowych [pogrzeb] ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 ja wpadne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 jak ma być mocne rzygawiczne tempo to ja tez sie pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 beton z pomaranczowym cube sie pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ja bym wpadł ale nie mam lampek, po za tym jaką mieliście ostatnio średnią prędkość? Wraca ktoś potem rowerem do Gliwic czy kończycie na piwie i powrocie pociągiem? Ja czym bym nie jechał zawsze trzeźwy muszę być ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 wskakujesz w środek peletonu i lampki Ci nie potrzebne wiec się nie wykręcaj , ja też wpadnę, co do tempa to mi to jest obojetne , rzygawiczne jest w sam raz, myślę ze wracamy na roweruch panowie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 no raczej, 30 km to rzut beretem ja wracam rowerem, alkoholu nie pijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 "alkoholu nie pijam " hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahahaa!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 No to teraz, dresiarnia poszedłeś po bandzie...;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 31 Października 2008 Udostępnij Napisano 31 Października 2008 wszyscy chetni o 16 na krakowskim !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.