Skocz do zawartości

[spodenki] jakie wybrac do 60 zł?

Krawcowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem z której części wa-wki jesteś, jak masz blisko (w celu przymiarki) to może http://www.sportset.pl/sklep/product_info....products_id=606 Wkładka FxPro jest naprawdę porządna, IMO warta przekroczenia budżetu o 16 PLN. :woot: Decathlonowych nie polecam modeli z płaską wkładką, bo szybko się zbija. Poza tym pamiętaj, że "bezszelkowce" potrafią czasem niemiło uciskać w pasie, ich jedyną przewagą na "szelkowymi" jest fakt, że łatwiej w nich zrobic siusiu na postoju (tzn nie w majtki oczywiście) :)

Napisano

na początku lipca w GoSporcie(-w Jankach... ale pewnie również w innych...) można było kupić po okazyjnej promocyjnej cenie spodenki Campagnolo.. całkiem przyzwoite(kupiłem i jeszcze nie narzekam) poza tym podjedź np do "BDC" na al.KEN(obok ul.Płaskowickiej chyba...)

Decathlon szczerze odradzam...

Napisano

OK wielkie dzięki za rady z Decathlonem. A co do spodenek z szelkami to zawsze myślałem że to one są mniej wygodne - a tu proszę ;) Chyba właśnie jutro się gdzieś przejadę zobaczyć te spodenki a przy okazji okulary i kask. Jeżeli będziecie mieli jeszcze jakieś ciekawe propozycje np. w Warszawie to będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam i dzięki za odzewy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...