inferek Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Ok, to o 8 przy zjezdzie z głównej ulicy na Książ. moj nr tel. w razie cos 88 66 97 999
Sel Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Hmm a o ktorym zjezdzie mowimy ? :> Bo jest jeden - do Swiebodzic/Ksiaza, i dwa pozostale po drodze do Wałbrzycha dwupasmowka.
inferek Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Mowie o Wałbrzychu, zjazd z krajowej 35. tak jak pokazują znaki Zamek Książ 500m> ta sama droga prowadzi na hipodrom i stadniny koni. Bedziemy, ja na czarnym, Kuba na zielono-białym rowerze. Ciężko zabłądzić.
Sel Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 Wyjazd udany (procz incydentu na poczatku dzieki ktoremu polamalem sruby do koszyka i pompki ;P), zapraszamy Panow z Poznania ponownie
zabiel17 Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 I prócz mojego zgubienia się. Kurde, a tak chciałem przejechać tą przełęcz walimską . joj
Nawrotek Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 hehe Tobo jak będziesz miał czas wrzuć fotki tutaj
Sel Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 Swidniczanie, ile wam suma sumarum stuknelo ? 110 ? P.S. Dorwalismy Tobo i Marcina na wjezdzie do Walbrzycha ;P Doslownie wjechalismy na siebie
inferek Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 Fajnie, że w ogole sie spotkaliście jeszcze 95 km wyszło, setki nie bylo,wszystko w 5h i 22min Kiedy powtórka z rozrywki ?
inferek Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 O ile sie nam nie zgubisz Nie ma tego złego ....... My ze świdnicy pewnie bedziemy w poniedzialek bedziemy cos kombinować, żeby wyszlo ok 40km w terenie. Więcej ludzi, większa zabawa. Przy okazji atakujemy w sobote maraton w Szklarskiej Porębie i ok 13 sierpnia masyw Śnieżnika.
zabiel17 Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 Hehe, no już się ze mnie nie śmiejcie Mógł ktoś stać na tym rozjeździe, a nie Ale to po części moja wina, bo nie popatrzyłem jaki kolor ma ten szlak, którym zjeżdżaliśmy, a potem to już gafa
Sel Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 Na poniedzialek moge sie pisac, tylko pytanie - gdzie sie chcecie wybierac ? A na masyw snieznika... coz powinienem wytrzymac ^^
MarcinGoluch Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 Z poznania byłem tylko ja. Zabiel ja tez pociągnełem na początku tym szlakiem co Ty tyle ze odebrałem telefon i sie nawróciłem . Na pocieszenie dodam że zgubiłem się nieco później . Co do przełęczy o której mówi Sel gdzie to było ? Czy to tam gdzie się zgubiłem ? Dzięki jeszcze raz panowie i sorki że Was nieco spowalniałem. Mocne postanowienie poprawy!
zabiel17 Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 Chłopaki ma ktoś z Was pompkę do amortyzatorów?? muszę trochę pod pompować mój, a nie posiadam pompki
zabiel17 Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 Fajne Teraz czekamy jeszcze na zdjęcia od Tobo
Szoppers Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 Chłopaki ma ktoś z Was pompkę do amortyzatorów?? muszę trochę pod pompować mój, a nie posiadam pompki Szkoda ze nie powiedziales na wycieczce mialem pompke w plecacku troche ta Twoja Tora rzeczywiscie pompowala.. :)z tego co tu widze to chetnie wybiore sie z Wami na Snieznik.. urlop juz bedzie wiec moze byc srodek tygodnia.. no i ew ta szklarska za tydzien
zabiel17 Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 Szoppers- nic nie mówiłem, bo myślałem, że nikt ze sobą nie ma Najwyżej poczekam do następnego razu i mi pożyczysz Trochę pompowała, bo pewnie jest za mało napompowana jak na moją dość dużą wagę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.