Skocz do zawartości

[wyjazd] Wałbrzych - jeden dzień.

dejot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hmm a o ktorym zjezdzie mowimy ? :> Bo jest jeden - do Swiebodzic/Ksiaza, i dwa pozostale po drodze do Wałbrzycha dwupasmowka.

Napisano

Mowie o Wałbrzychu, zjazd z krajowej 35. tak jak pokazują znaki Zamek Książ 500m> ta sama droga prowadzi na hipodrom i stadniny koni. Bedziemy, ja na czarnym, Kuba na zielono-białym rowerze. Ciężko zabłądzić.

Napisano

Wyjazd udany (procz incydentu na poczatku dzieki ktoremu polamalem sruby do koszyka i pompki ;P), zapraszamy Panow z Poznania ponownie ;)

Napisano

Swidniczanie, ile wam suma sumarum stuknelo ? 110 ?

P.S. Dorwalismy Tobo i Marcina na wjezdzie do Walbrzycha ;P Doslownie wjechalismy na siebie ;)

Napisano

Fajnie, że w ogole sie spotkaliście jeszcze ;)

95 km wyszło, setki nie bylo,wszystko w 5h i 22min

Kiedy powtórka z rozrywki ?

Napisano

O ile sie nam nie zgubisz ;)

Nie ma tego złego .......

My ze świdnicy pewnie bedziemy w poniedzialek bedziemy cos kombinować, żeby wyszlo ok 40km w terenie. Więcej ludzi, większa zabawa. Przy okazji atakujemy w sobote maraton w Szklarskiej Porębie i ok 13 sierpnia masyw Śnieżnika.

Napisano

Hehe, no już się ze mnie nie śmiejcie :) Mógł ktoś stać na tym rozjeździe, a nie :) Ale to po części moja wina, bo nie popatrzyłem jaki kolor ma ten szlak, którym zjeżdżaliśmy, a potem to już gafa :D

Napisano

Na poniedzialek moge sie pisac, tylko pytanie - gdzie sie chcecie wybierac ? :) A na masyw snieznika... coz powinienem wytrzymac ^^

Napisano

Z poznania byłem tylko ja.

Zabiel ja tez pociągnełem na początku tym szlakiem co Ty tyle ze odebrałem telefon i sie nawróciłem :D. Na pocieszenie dodam że zgubiłem się nieco później :).

Co do przełęczy o której mówi Sel gdzie to było :D? Czy to tam gdzie się zgubiłem :P?

Dzięki jeszcze raz panowie i sorki że Was nieco spowalniałem. Mocne postanowienie poprawy!

Napisano
Chłopaki ma ktoś z Was pompkę do amortyzatorów?? muszę trochę pod pompować mój, a nie posiadam pompki

Szkoda ze nie powiedziales na wycieczce ;) mialem pompke w plecacku :) troche ta Twoja Tora rzeczywiscie pompowala.. :)z tego co tu widze to chetnie wybiore sie z Wami na Snieznik.. urlop juz bedzie wiec moze byc srodek tygodnia.. no i ew ta szklarska za tydzien

Napisano

Szoppers- nic nie mówiłem, bo myślałem, że nikt ze sobą nie ma ;) Najwyżej poczekam do następnego razu i mi pożyczysz :)

Trochę pompowała, bo pewnie jest za mało napompowana jak na moją dość dużą wagę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...