dejot Napisano 11 Lipca 2008 Napisano 11 Lipca 2008 Jak w temacie: http://www.allegro.pl/item390803394_rogell...lmax_xl%5D.html Posiada ktoś? Warte swej ceny? Dobrze się noszą?
bendus Napisano 22 Lipca 2008 Napisano 22 Lipca 2008 Miałem takie. Długo nie jeździłem, bo niestety średnio trafiłem z romizarem (zakup przez internet), ale spodenki eleganckie dosyć. Porządnie wykonane. Wkładka wysokiej jakości. W takiej cenie jak na aukcji to warto kupić, bo w sklepie rogelli.pl są za 171 zł.
Koc Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Kupiłem jakiś czas temu. Spodenki prezentowały się bardzo dobrze, ale musiałem zwrócić ze względu na zły rozmiar. Wydawło się, że L będzie ok, ale były zdecydowanie za ciasne. Więc myślę, że warto to wziąć po uwagę. Jeśli się zdecydujecie to napiszcie jakie wrażenia.
bendus Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Miałem ten sam problem. Dlatego nasza wspólnaprzygoda się skończyła. Dobrze wiedzieć, że to dziwna rozmiarówka, a nie fakt, że jestem grubasem, ponoszą winę
Przemekc1 Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Można wiedzieć jakie są wasze wymiary? Mam właśnie zamiar zamówić te spodenki, w pasie mam koło 91cm. Pytałem się tej osoby co sprzedaje i poleca XL lub XXL. Jak myślicie co brać? Mimo wszystko skłaniałem się do XL, bo jestem raczej sredniej budowy, a do tego licze, ze moge jeszcze stracic troche ciala.
Koc Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 W pasie 80-85, w biodrach około 95. Rozmiar L był za ciasny zarówno w pasie jak i w biodrach. Może XXL byłby na mnie dobry. Rozmiarówka zdecydowanie ogarniczona.
Przemekc1 Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 No cóż, obwód bioder w L to 84-88 cm, więc musiałeś coś źle popatrzeć, nic dziwnego, że były zbyt małe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.