Skocz do zawartości

Kona Owners Area

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wie ktoś może gdzie można u nas dostać koszulke, bluze czy coś podobnego z napisem KONA?

Chodzi mi dokładniej o koszulke kolarską jak i zwykly t-shirt w którym sie chodzi na codzien :)

Pozdro

Napisano

Wie ktoś może gdzie można u nas dostać koszulke, bluze czy coś podobnego z napisem KONA?

Chodzi mi dokładniej o koszulke kolarską jak i zwykly t-shirt w którym sie chodzi na codzien :D

Pozdro

allegro... Ja kupiłem bluze i jestem zadowolony. Tylko trochę kolor schodzi. Ale jest wygodna.

A co do małej ilości rowerków KONA... W Lublinie widzięłm dwie Kony. Kikapu 2005 (o ile się nie mylę) i Calderę 2005. W Świdniku też ktoś oprócz mnie śmiga na Konie ale raczej czymś do poskakania.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Chodzi mi dokładniej o koszulke kolarską jak i zwykly t-shirt w którym sie chodzi na codzien :036:

Pozdro

Ten użytkownik jest solidny, sprawdzony i ma dobry towar (chwilowo chyba nie ma)

Napisano

Hmmm... chyba sobie kupie to co proponuje Lookas... bede outsiderem i takim wyjatkowym koniarzem.... :D:P

--- 03.12.06.

Co tu tak cicho ?!

Zachecam posiadaczy do wypowiadania jak sie sprawuja rowerki, czy macie jakies klopoty, co jest nie tak, albo jak sie jezdzi. :)

Czekam na wypowiedzi, przynaleznosc do klubu zobowiazuje :)

P.S.

Sorry za post pod postem ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

A no cisza była kaawał czasu :]

A przez ten czas dorwałem i kupiłem to Link :)

A jeżeli chodzi o rower to wszystko w jak najlepszym porządku, troche cos tam hamulec ociera tylko ;)

Pozdro:)

Napisano
troche cos tam hamulec ociera tylko tongue.gif

Tez tak mialem, sprawdz czy kolo na zacisku jest prosto zamkniete :D

Fajna koszulka, nawet okazyjnie :)

Lookas 46- dzieki za zrobienie porzadku z moimi postami ;)

Pozdro, Shad

Napisano

Czyli ze odciagasz zacisk i dzialasz sila (opierasz sie) o kiere- wektor sily skierowany ku dolowi (naciskasz w dol), jesli cos strzeli, albo cos to znaczy ze wskoczylo, jesli nie mozesz lekko poruszac kiera na boki (gora/dol- kolo musi stac na ziemi). Jesli sie poprawi zaciskasz zacisk. Jesli nie to nie to. :P

Mam nadzieje, ze zrozumiales, jak co to mow :P

Napisano

Czyli ze odciagasz zacisk i dzialasz sila (opierasz sie) o kiere- wektor sily skierowany ku dolowi (naciskasz w dol), jesli cos strzeli, albo cos to znaczy ze wskoczylo, jesli nie mozesz lekko poruszac kiera na boki (gora/dol- kolo musi stac na ziemi). Jesli sie poprawi zaciskasz zacisk. Jesli nie to nie to. :P

Ale u mnie to tylni hamulec ociera :P a więc tutaj kręcenie kierownicą nic nie da ani nie pomoże:P

Napisano

Jesli tylni to robisz to samo tylko bez kiery, manipulujac tylnym widelcem :)

Chyba ze nie masz zamykacza... :)

Zakoncze pewnym cytatem- jesli to nie to "to ja juz nie wiem jak Ci pomoc..." ;)

Napisano

Aaa widzisz :P

Ja tez tak mialem, bo koles w sklepie mi demonstrowal, ze chocby zacisk byl odpiety to kolo samo z siebie nie wyleci i poprostu zle dopiol :blink:

Nie ma sprawy, milej i cichej jazdy zycze :(

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Napisano

pisałem do konyworld.com z zapytaniem o wage ramy kony NuNu 2003 (biało czarna)

19 - 1800g myślicie ze to realna waga? tak mnie poinformowali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...