diablik Napisano 8 Maja 2006 Napisano 8 Maja 2006 Witam Zapisuje się z całego serca do klubu Mój bike: Caldera 2005 - cud maszynka diablik
Łukasz34 Napisano 9 Maja 2006 Napisano 9 Maja 2006 I ja sie dopisze Kona Hahanna 05 Mam go dopiero od piatku i juz wyladowal w serwisie :/.Jadac po kafelkach manetki lataja szczegolnie lewa przezutki to chyba w ogole nie byly wyregulowane bo gdy dam na najwyzsza przednia i tylnia najmniejsza obciera glosno chodzi czasami zgrzytnie.Mam nadzieje ze pozniej po serwisie bedzie lepiej a rower bede mial dopiero w piatek .Ale kone mam do klubu sie zapisze .
ssslawecki Napisano 10 Maja 2006 Napisano 10 Maja 2006 Witamy w klubie! Ja tak bardziej osobiście, bo też FM hehe Co wymieniłeś? No właśnie - bolesna sprawa, że praktycznie zawsze trzeba coś wymieniać. Dlatego u mnie Kony to tak naprawdę jest tylko rama i damper. Reszta poskładana jak chciałem. Wyszło tanio i tak jak chciałem, czyli nieźle. Na długie wyprawy szukam jednak oryginalnego, wygodnego siodełka z WTB - ma ktoś zbędne ?
adass Napisano 10 Maja 2006 Napisano 10 Maja 2006 a ja z checia przyjme rame Kikapu ....wszelkie info na PW
kr1s1983 Napisano 10 Maja 2006 Napisano 10 Maja 2006 witam kupilem na allegro taka kone witam http://www.allegro.pl/item101678479_kona_b...ore_tanio_.html Cena 1600 Jeszcze go nei odebralem od sprzedajacego.Co mzoecie o nim poweidziec?czy sie oplacalo?Jest to podobno model 2002 rok.Ale uzywany tlyko przez rok.pozdrawiam
Łukasz34 Napisano 12 Maja 2006 Napisano 12 Maja 2006 kr1s1983->chyba sie oplacalo ja za swoja hahanne dalem 1500zl nowa na razie wrazenia pozytywne fajnie sie jezdzi tyle ze z kondycja u mnie cienko zaraz sie mecze poce słabo sie robi itd papieroski i lenstwo wychodza .Jedyne co sie obawaiam zeby mi nie ukradli co polecacie do obrony jakas dluga papke ?? ale tez strach trzasniesz kogos taka w leb to jeszcze zabijesz i dopiero bedzie hehe.Jezdze po wawie a to miasto pelne dresow i psycholi.Choc jeszcze mnie nikt tu nie skroil ale obawy zawsze sa a utrata nowiutkiego roweru to dla mnie koszmar.I chyba bym sie nerwowo zalamal jakby cos takiego nastapilo .Moj znajomy mial wypasionego giatna kupil za 2500zl mial go 3 tygodnie!! i go zdjeli z niego skandal. To ja przeplacilem jeszcze tydzien temu kosztowal 1599zl w ski teamie nawet dostalem rabat haha za 1500zl a teraz 1299zl szkoda 200 w plecy . http://www.skiteam.pl/archiwum/2005/?off=l...&id_produktu=50
trzy misie Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Chciałbym się zapisać. Moje marzenie o Konie stało się faktem i od dwóch tygodni mój rower złożony jest na ramie Nunu z 2003 roku. Czyli roku, kiedy była śliczna - czarno-biała. Właśnie taka: http://www.konaworld.com/2k3/2k3bikes.cfm Moja nie ma żadnej części zgodnej z tą specyfikacją (nie licząc ramy), za to jest jeszcze ładniejsza Coś ten link nie do końca działa jak powinien. Z "Kona cross country hardtails" trzeba wybrać Nunu.
trzy misie Napisano 3 Czerwca 2006 Napisano 3 Czerwca 2006 Tutaj jest fotka, żeby nie było, że ściemniam. Naprawdę jest ładniejsza. http://img216.imageshack.us/my.php?image=m...sopot0157if.jpg
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Czerwca 2006 Autor Mod Team Napisano 3 Czerwca 2006 Fajny kolor ramki- sam chcialem w taki ale akurat nie robili nic w takim malowaniu :]
trzy misie Napisano 3 Czerwca 2006 Napisano 3 Czerwca 2006 Jest jak mówisz. Te dwukolorowe ramki najbardziej mi się w Konach podobają. Na żadną wersję Kuli mnie nie stać, nawet na samą ramę, ale udało mi się wyrwać używkę Nunu w moim rozmiarze (18) za 400zł, więc nie zastanawiałem się długo. To malowanie chwyta mnie po prostu za serce
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Czerwca 2006 Autor Mod Team Napisano 3 Czerwca 2006 A która kula miała takie malowanie ?
trzy misie Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 Dokładnie takie zapewne żadna, ale chodzi mi o to, że dwukolorowe. Biało-jakieś. W tym roku biało-niebieskie, a Kula DeLuxe biało-pomarańczowe. Chociaż ten biały nie jest chyba biały do końca, ale kość słoniowa. I tak wygląda genialnie. No i zeszłoroczna Kula (w skitaeamie na 17 stycznia były jeszcze miesiąc temu rozmiary 18 i 19 za 4 tys. chyba z 6,2 tys. - race face evolve, Fox z przodu) w dwóch odcieniach niebieskiego i bieli. Masakrycznie ładna. http://www.skiteam.pl/archiwum/2005/?off=l...&id_produktu=55 Gdybym miał teraz 4k na nowy rower, ani chwili bym się nie zastanawiał.
Gość gacek Napisano 19 Czerwca 2006 Napisano 19 Czerwca 2006 ja ma swoja z 2004 i mi sie jeszcze najbardziej podoba z tych co do tej pory widzialem , choc z 2004 zaista tez byla delux :/ ale troszke wiecej kasy
Qcz Napisano 30 Czerwca 2006 Napisano 30 Czerwca 2006 A ja mam Kikapu. Póki co w planie mam wymianę hamulców na hudrauliczne, a przede wszystkim amor: MZ Comp ssie! I to ostro. Ale wiecie co? marzy mi się Dawg i ostrzejsza jazda:-)
Qcz Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 pomyliło mi się. Dawg będzie następny, a potem Stinkacz i cięższa jazda:-)
ssslawecki Napisano 18 Lipca 2006 Napisano 18 Lipca 2006 A w Kielczech dwie nowe Kony Kule Deluxe moich znajomych !!!
Mlodik Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 ja za godzinke wyjeżdżam do sklepy po nowiutką błyszczącą Konę HOSS
spiritus Napisano 6 Sierpnia 2006 Napisano 6 Sierpnia 2006 Witam Dołączam do klubu z moją Calderą 2005. Z wrażenia nie mogłem się oprzeć pokusie kupna nowej ramy Kula deluxe i teraz powoli kompletuję do niej części. Myślę że wiosną już wyjadę na pierwsze testy
diablik Napisano 8 Sierpnia 2006 Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam Dołączam do klubu z moją Calderą 2005. Z wrażenia nie mogłem się oprzeć pokusie kupna nowej ramy Kula deluxe i teraz powoli kompletuję do niej części. Myślę że wiosną już wyjadę na pierwsze testy Też mam calderę 05 - od niedawna - napisz cos o niej - bo jak na razie to dla mnie zeje.... rowerek
ssslawecki Napisano 9 Sierpnia 2006 Napisano 9 Sierpnia 2006 Ważne dla wszystkich ŁAMACZY HAKÓW !!!! Do Kony Kuli (i Kikapu podobno też) pasują haki Leader Fox-a Dragstara - czyli koszt od 16zł (allegro) po 29 (sklep w Kielczech) zamiast stu kilkudziesięciu za oryginał !!!
stok Napisano 10 Sierpnia 2006 Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam!! Chciałbym się dopisać do klubu z moją nowiuśką koną Calderą!! Zeje**** sprzęcik!! PZDR
helmn Napisano 12 Sierpnia 2006 Napisano 12 Sierpnia 2006 Też mam calderę 05 - od niedawna - napisz cos o niej - bo jak na razie to dla mnie zeje.... rowerek Z rowerku jestem bardzo zadowolony, wymieniłem tylko z przodu przerzutkę na xt i niedawno łańcuch i kasetę na sram 7.0. Ale mam małe zmartwienie bo ostatnio amor złapał mały luz i stuka, muszę się udać z tym do serwisu. Podobno w Marzokach tej klasy to norma. Poza tym rowerek jest OK. Mój brat ma GF Tassaraję i zrobiłem na nim troche kilometrów ale lepiej czuję się na Konie
spiritus Napisano 12 Sierpnia 2006 Napisano 12 Sierpnia 2006 oops powyższy post jest mój, bo piszę z kompa brata i zapomniałem się zalogować
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.