Dark_Reaver Napisano 22 Czerwca 2008 Napisano 22 Czerwca 2008 Nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale niech tam. Problem polega na tym, że przy upadku wygiołem troche do góry klamke Deore... jak to naprostować? pierwsza myśl to pombinerki i wyprostować na siłe ale następna myśl to taka, ze się ułamie przy takim naprawianiu... są jakieś bezpieczne sposoby na wyprostowanie jej? czy pozostaje mi z tym żyć albo kupić nową ? Ewentualnie moge wrzucić fotki klamki. Nie wygląda to tragicznie ale musze daleko sięgać do niej...
pudeleQ Napisano 22 Czerwca 2008 Napisano 22 Czerwca 2008 Może zamiast kombinerek imadło? Mniej inwazyjne i można powolutku ją naprostować.
Dark_Reaver Napisano 22 Czerwca 2008 Autor Napisano 22 Czerwca 2008 O podgrzaniu też myślałem tylko czy wtedy farba nie odpryśnie...
kello Napisano 23 Czerwca 2008 Napisano 23 Czerwca 2008 lepiej miec klamke bez farby niz klamke w dwoch kawalkach
Ślawus Napisano 23 Czerwca 2008 Napisano 23 Czerwca 2008 farba tak czy tak może zejść, więc chyba lepiej, tak jak kolega mówi, mieć klamkę bez farby niż w dwóch kawałkach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.