Skocz do zawartości

[suport] Problem z demontażem

miechu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wiesz, ja tam nawet podkladki nie widze. pewnie wyda ci sie to glopie, ale proponuje zrobic OSTRE zdjecie. zazwyczaj daje to lepsze efekty niz poleganie na jasnowidztwie innych.

Napisano

No mysle ze nie ma innej opcji jak powazenie jakims mocnym kluczem. Mozesz jeszcze popsikac WD 40 i jedziesz z mlotkiem.

Poki podkladka nie bedzie sie rozwalac, albo nie bedzie niszczyc wypustek to pamietaj, ze jesli czegos sie nie da zrobic sila to znaczy ze da sie to zrobic jescze wieksza sila :).

Napisano

a może da się tą podkładkę śrubokrętem podważyć? bo kumpel też miał taką (nie wiem po co) i sama wypadła.

Napisano

Być może problem jest już rozwiązany jeśli jednak nie...

W przypadku tego typu suportu( http://www.allegro.pl/item388572489_os_sup...0_octalink.html ) można odkręcać go w dwojaki sposób albo typowym kluczem do suportu (ścianka wewnętrzna) albo kluczem do kierownicy (ścianka zewnętrzna) Słabej jakości fotka ale o ile się dobrze dopatrzyłem suport Twój posiada "rowki" na typowy klucz do przykręcania kierownicy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...