Skocz do zawartości

[napinacz] do Krossa Sign Fr2

korzyniak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema.Mam krossa sign fr2 chciałbym do niego założyć napinacz a ponieważ na napinaczach to pojęcia nie mam więc proszę o pomoc.Jaki napinacz by pasował do mojego bika

Napisano

Ewentualnie jeśli trochę tańszy to może boxguide od truvativa (mam i nie narzekam) lub xtx (również sporo pozytywnych opinii słyszałem/czytałem, a cenowo podobnie jak boxguide.

Napisano
Nie przekonuje mnie.

Napisz ile dokładnie chcesz wydać kasy.

żeby był dobry a zarazem tani.No ale oczywiście na pierwszym miejscu liczy się żeby sprawował się dobrze i był solidny.A

cena no jak już pow jak najtańszy ale jak już trzeba będzie wtopić trochę kasy no to już przeboleje ;/

Napisano

Nie bede tworzyc nowego tematu wiec napisze tu :)

mane wlasnie jak sie sprawuje ten boxguide, jest glosny czy raczej cichy ? bo zaniedlugo bede kupowal napinacz i zainteresowal mnie ten truvativ...

Napisano

Boxguide jest cichy i praktycznie go nie słychać. Jedynie przy nienasmarowanym łańcuchu jest delikatny pisk, gdy łańcuch ociera o klatkę (ciężko ustawić, zeby na każdym przełożeniu z 8 łańcuch był na środku klatki i nie ocierał). Ale w zależności od korby i rockringu można połowe klatki odkręcić i wtedy lepiej da się to ustawić. A i w większości korb, zeby klatka napinacza weszła trzeba zdjać rockring (lub własnie połowę klatki jeśli rockring ma zostać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...