Skocz do zawartości

[ciekawostki ostrokolowe] Interesujace fakty z ostrokolowym zadeciem.

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

co ro turbokolor to piękne jest tylko malowanie

a ten orłowski zacny

co prawda nie przemawia do mnie zestawienie kolorów ale kolo miał pomysł na rower

wole to niż kolejny biały albo czarny rower których są już dziesiątki

jak dla mnie w ostrym chodzi o indywidualność....

• 2 tygodnie później...
Napisano

Podobny bajer jest w Paryzu juz od 3 lat:). Wiecej niz polowa rowerow nie nadaje sie do jezdzenia, sa tak rozpieprzone... A i cena mniejsza, poniewaz 28euro rocznie chyba:)

Napisano

takie obklejone reklamami z niby pełnym kołem? Są już chyba od roku. Też ostatnio widziałem na żywo. Wykupujesz abonament, płacisz kaucję i wio. Były w zadziwiająco dobrym stanie technicznym, ale widziałem tylko jedną stację. Jak dla mnie super pomysł i inne miasta już dawno powinny wziąć przykład z krk. A jak to wygląda w praktyce niech wypowiedzą się tubylcy. Miasto pewno zarabia na reklamach. Z tego typu nowości słyszałem, że w wawie w parku przy pekinie ma być jakiś megapraking rowerowy z prysznicami itd. Termin nieznany...

• 2 tygodnie później...
Napisano

...

teraz nie będzie "głupi peżot na dartmurze".będzie dartmur na dartmurze i dartmurem pogania.

Czuję aluzję do mnie ;-)

Cóż mogę dodać ... chyba już nic mnie nie zaskoczy :icon_mrgreen:

Napisano

to chyba moj ;) na swiecie sa takie rowery co krok do wypozyczania , tlyko musisz sie zarejestrowac w necie i mzesz smigac .

a jesli chodzi o ciekawostki ostrokolowe to mi kolo sie ztępiło i jezdze ostatnio szosą

Napisano

W Magazynie Rowerowym relacja z Letniej soboty na torze we Wrocławiu. jak dorwę skaner to wrzucę tutaj ten artykuł, niestety online chyba nie jest dostepny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...