Skocz do zawartości

[hak ramy] GT Chucker 3.0

saucio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam po sklepach internotowych i allegro haka do tej że właśnie ramy i nigdzie tego znaleźć nie umiem. Moze ktoś może podać linka do aukcji lub sklepu internetowego?

Napisano

Na tej stronie nie ma części rowerowych.

@kello: Jak by to było takie proste to bym nie zakładał nowego tematu z tym pytaniem.

Dalej czekam na konkretne propozycje

Napisano

Pewnie szukasz aukcji gdzie jest konkretnie napisane "hak do GT Chucker 3.0". To jest blad, poniewaz bardzo czesto te same haki pasuja do modeli roznych producentow, jak rowniez jeden producent ma rozne haki w roznych modelach ;) Masz stary hak? Jak tak, to dobierz nowy "wzrokowo".

Napisano

A myślicie że tak nie robiłem? Naprawde wiem co to google i jak sie w nim szuka. Może jadnak ktoś napisze coś konstruktywnego NA TEMAT.

Napisano

Dzięki wam za pomoc. W końcu w akcie desperacji zrobiłem ten hak samemu. na razie jeździ, zobaczymy jak długo :rolleyes: A tak apropo, to zupełnie nigdzie nie mogli mi pomóc, żaden sklep nie miał tego ustrojstwa

Napisano

Tak się składa, że też jestem z Rudy Śl. I pytanko.. nie łatwiej było dorobic hak? W new country bikes na 1-go maja dorabiają haki. Sam tam dorabiałem hak do radona i jestem bardzo zadowolony ;)http://www.ncb.com.pl/ tu masz ich stronke.. Gorąco polecam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...