Skocz do zawartości

[pielgrzymka] II Rowerowa Pielgrzymka do Czestochowy!

omen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To żeście Lukashs i Ejpok nakręcili :thumbsup:

Wg. ten pomysł z podziałem też nie jest najlepszy, no bo ma to być w końcu forumowy wypad, a jak ktoś chce to można kiedyś indziej się wybrać na takie zapierdzielanie xD

Napisano

nie no spoko:) pojedziemu całą grupą, moi poprzednicy dobrze mówią :P wkońcu to jest wypad forumowy.

a jak kogoś siła będzie rozpierała to będzie sobie jechał na przodzie i ciągnął ;)

Napisano
a jak kogoś siła będzie rozpierała to będzie sobie jechał na przodzie i ciągnął :P

czyli pewnie Ciebie, sixera, modego i paru innych xD może też sie dołączę..

wypad do Częstochowy już 27.04 :]

Napisano

Andi dasz rade :] mocni idą z przodu i robią tunelik dla słabszych.. jak odejdą to czekają potem za jakiś czas.. naprawdę nie jest źle.. jechał chłopak bez spd i trzymał się cały czas więc i Ty dasz rade.:]

Napisano

Jasne,ze da rade. Teraz mozemy przystopowac i nie gonic tak. Zeby kazdy spokojnie nadazyl. W sumie teraz tez tak mialo byc,ale wyszlo troche inaczej :wallbash:

Napisano

...ja to myślałem, że będzie o wiele szybciej, a okazało się, że nawet jechałem z przodu i przynajmniej utrzymywałem się w pobliżu tych lepszych (na oponach terenowych :wallbash: ) :)andi333 z resztą jak nie spróbujesz, to nie dowiesz się czy dasz radę :P

Napisano

dostosujemy tempo do wszystkich.. teraz była mocna ekipa i to dlatego.. będzie dobrze.. bierz młodego i niech chłopak uczy sie i pyka kmy bo to teraz najważniejsze.

Napisano

Kurna, przez chwilę myślałem, że sie z wami przejadę chociaż kawałek, ale niestety urwałem pedał w sztywniaku, a na fulu z maniakami nie pojadę :)

Napisano

Hehe, no wlasnie, proste rozwiazanie. Trzeba zbierac ekpie,zeby bylo nas tylu co ostatnio :) A moze gdzies indziej pojedziemy? Bo jakos nie lubie trasy do Czestochowy, ale to tylko propozycja, jak wiekszosc chce tam, to sie dostosuje.

Napisano

nie no już tak są wszyscy poinformowani to tak pojedziemy, ale myślimy już nad innymi wypadami. Typu Ogrodzieniec, Kraków itd :]

Napisano

Mi tam Częstochowa pasuje, ale jak będzie zmiana planów to nie ma problemu... też się dostosuję :)

Ładny był ten podjazd na Górę Św. Anny :) W pierwszej 5 bylem na górze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...