Wax Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Napisano 9 Czerwca 2008 Będzie na terenowych kapciach jak wrócę zwycięsko z Wrocławia (kolokwia :|), czy będzie to około czwartku/piątku Miałem pocisnąć w teren w niedziele, ale dzień był podporządkowany wieczornemu widowisku Nie mogę dojść do ładu z ciśnieniami w Rebie, ale to z powodu braku czasu nie mam kiedy wybrać się z pompką do lasu
Wax Napisano 13 Czerwca 2008 Autor Napisano 13 Czerwca 2008 Dobra, maszyna umyta, Reba w miarę wyregulowana (na teraz wystarczy). Dojeżdzę Explorery i będzie zmiana na Mountain Kingi SS 2.2. Pancerze...myślę nad Aligatorami czerwonymi, ale kilku kumpli mi powiedziało, że średnio to będzie wyglądało co myślicie ? Zdjęcia: - - - -
Wax Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Napisano 17 Stycznia 2009 Projekt w tej postaci już nie istnieje. Z Rincona będę robił zimówkę albo coś na sztywnego na szosę. Lookas 46, jak możesz to przenieś to do projektów nie istniejących lub wywal całkiem, bo większość zdjęć i tak jest już niedostępna z powodów technicznych... Dzięki wszystkim za miłe słowa i za ukierunkowanie, doradzenie. Było dobrze, ale będzie lepiej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.