Skocz do zawartości

[Szosa do 1200] Nowa czy Uzywana ?

KUBAx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chce kupic rower szosowy z głownym naciskiem na rame zeby była dobra reszte bym pozniej wymienił ale mam dylemat czy za te cene kupie nową dobrą rame z lipnym osprzętem czy tylko rowery uzywane pozostają ?? ;)

Napisano

Za 1200 ciężko cokolwiek nowego kupić. Nawet lipny KROSS enyo na wyprzedaży jest droższy.

Na początek radzę inwestować w dobre koła niż w ramę.

Rama szosowa może być tania i wytrzymała (nie będzie może zbyt lekka tylko).

Tanio mocnych kół nie złożysz, a warto czuć się pewnie na dziurach, których ci u nas dostatek.

Napisano

najgorsze ze to zdjecie zamieszczone w aukcji to nie jest ten rowerek z opisu :) rowerek z tej aukcji to predzej jest ten podany w tym linkuhttp://www.olsh.pl/rowery_details.php?id=1

Napisano

Rower na pewno nie jest nowy i prosto ze sklepu ale czy na tym osprzęcie jest wart tej ceny ?? Od kilku dni potrze to cena jest nadal ta sama to moze za 1000 sprzedał by mi ten gosciu ;]

Napisano

Ja tez poszukuje szoski w podobnych aczkolwiek nieco wyższych progach cenowych. Generalnie uważaj na aukcje, patrz dokładnie na stan zębatek, kół, zarysowania. Jeśli możesz zobaczyć rower na włąsne oczy to dobrze jest rzucić okiem na kasete, łańcuch, hak przerzutki itd.

Ten Decathlon wydaje sie nie być tragiczny, rame mozna za niewielkie pieniadze zmienić na cos typu Author albo tańszy Giant lub Merida i jest git.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...