Skocz do zawartości

[katowice] wypady w gory

Przecin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wypad jak najbardziej udany. Troche ziemi beskidzkiej przywiozlem do domu :D

Fajnie ze zjawilo sie tyle ludzi :)

To kiedy powtorka z rozrywki ? :)

P.S. Zdjecia dopiero jutro

Napisano

Super zdjęcia andi. Tak jak super wypad.

Jeśli ktoś chce te, ktore ja robilem, to pisać mi adresy na gg 3410521.

Pozdrower

Napisano
Harry nie bądz skromny :wallbash: zaskoczyłeś nas wszystkich bardzo pozytywnie :(

:) Bardzo dziekuje i polecam sie na przyszlosc :)

Szkoda, ze nie moglem z Wami dalej pojechac ale i tak mialem w domy "przerabane"!

Z mojej strony pozwole sobie na odrobine reklamy i zaprasze na nasze imprezki HF, atmosfera na nich bliska jest takim wypadom :)

Super zdjęcia andi. Tak jak super wypad.

Jeśli ktoś chce te, ktore ja robilem, to pisać mi adresy na gg 3410521.

Pozdrower

To ja tez poprosze :)

Napisano

Ja w sobote pracuje do 14 a pozniej trening .... ale w niedziele chetnie wyskocze jak cos :)

Harry a co to za imprezki HF ? mozesz cos wiecej napisac ?

Napisano

Wyscigi 8/24h. wiecej info w podpisie albo na zielonym banerze HorizonFive pojawiajacym sie na forum :)

Generalnie impreza obejmuje wyscig w sobote i luzne jezdzenie po gorach w niedziele.

Napisano

Harry jest pozno i jestem padniety po treningu ale poczytałem troszki o formule HV i jestem pod wrazeniem tak swiezych pomyslow.

Jesli impreza jest chociaz w polowie tak dobra jak sobie ja wyobrazam to ja sie pisze :P

Czy sa jakies wieksze wymagania jesli chodzi o zgloszenie sie na ochotnika ? czy wystarcza tylko dobre checi ? :)

Napisano

zebym to ja wiedzial co mnie pogryzlo, objawy jak przy slynnych meszkach .... jeszcze bralem pod uwage jakies gady w tych lisciach .... na obszarze 10cm 5 ukaszen :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...