Skocz do zawartości

[Counter-Strike]gra ktoś?

Fifi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja myśle że dzis jeśli będą chętni to pogramy na jakimś normalnym publicu np. Szatańska Siedziba lub coś w tym stylu...

Jacek zaakceptuj B)

Napisano

Witam

Nie chce zakładać nowego tematu, ale czy ktoś miałby ochotę pograć w SOF'a Platinum ?? jeśli tak to piszcie na PW.

przepraszam za małe OT.

pzdr

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Witam, ja jeżeli można bardzo chętnie zagram, jedyny problem u mnie to, że nie mam steama, ale jeżeli ktoś chciałby to proszę o podesłanie mi IP serwera oraz jeżeli jest to hasełko, mój nr gg 7670169. Z góry dzięki :P.

Napisano

up

no to co Panowie? może byśmy coś pykli

jutro sobota, dużo osób ma wolne, co powiecie na godzinkę 22?

robimy jak zawsze: ktoś szuka wolnego serwa i wskakujemy

liczę na wasz odzew

go! go! go!

Napisano

Tak jak pisałem wcześniej, jeżeli mógłbym z wami pograć to naprawdę bardzo chętnie, mam 1.6, ale bez steama, a serwer to nie problem, moi znajomi mają na 16 slotów to pod wieczór może znalazłoby się coś wolnego. No chyba, że ma być spar ludzi z forumrowerowe.org ;)

Napisano

to moze juz lepiej skołować serwa podać ip i wieczorkiem o 22 wbić na serwa tylko zeby nie było na ostatnią chwile ;)

Zaraz wam podam najwyżej ip jak nie bedzie dzis zadnego CW lub treningu to zagramy na klanowym serwie...

To IP:

193.33.176.64:27015

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...