Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No nie. Ale w sumie może być zużyta, jeden taki elekśtryk mi powiedział. Że jak stara, to się zużywa z czasem.

A co do tej korby, to sobie pomyślałem, że chyba na drugi raz dobrze by było załapać ze 3/4 gwintu, a nie na szybko. I nie smarować niczym tych gwintów, bo jak się dobrze wkręci, to wiadomo, stal twardsza, może poprawić gwint korby, jakby tamten był jakiś nie teges. Czy dobrze mi się wydaje?

Napisano

Kupie koła. Piasty nie musza byc torowe. Jedyne wymagania to 28cali i obrecze pod opony.

Najlepiej jakies stozkowe. Ale rozwaze kazda propzycje.

Chętnie z oponami.

Napisano

Kupiłem 107 ita na allegro, okazało się że suport francuski.. nie spodziewałem się tego kompletnie. Więc suport shimano un53 gwint ita, oś 107 na sprzedaż. Ma ktoś pomysł jak wykminić jakis suport? średnica misek taka jak w angliku a gwinty włoskie. Czy zdały by egzamin łozyska o średnicy 35mm z otworem 15/17mm na ośkę? wbijane bez żadnych misek itd, coś jak w bmxach np?

Napisano

Poczekaj, napisz jeszcze raz czego Ci potrzeba? Bo jutro jadę w jedno miejsce, gdzie dużo róznych suportów mają, może Ci coś wybiorę i sprzedam za pińcet zł:)

Jak średnica misek jak w angliku, a gwinty włoskie, to może sprawdź, czy jakaś miska Ci się wogóle wkręci, kup rozbierany suport i np 2 lewe miski. Rozumiesz o co mi chodzi?

Napisano

suportu francuskiego badz dwie lewe miski z anglika. Może tak: mam dwa prawe gwinty jak we wlochu ( wkręcałęm pozostałości po starym suporcie ( lewa miska )). ale srednice z anglika więc wychodzi, że francuz. Rozbierany suport z dwoma lewymi miskami bylby chyba ok.. takie suporty mozna kupić odrazu z osią na kwadrat?

Napisano

Można. Można same osie, można nawet same miski. Ostatnio widziałem nawet pojedyńcze miski do włoskiego. Przeczytaj jeszcze dokładnie tabelkę Szeldona dotyczącą doboru suportów, może Ci się coś wyjaśni. Skąd jesteś?

Napisano

nie mam zabardzo gdzie przegwintować za bardzo nie znam takich miejsc w ktorych prywatnie mogli by to zrobic no i podejrzewam ze cena tez nie za mala pewnie z 50zl musialbym dac. A dzis kupiłem dwie lewe miski angielskie + ośke, wygląda, że pasuje zobaczymy jak z linią łańcucha bo troche dłuższa oś no i kontre jakąś będe musiał wykminić:)

Napisano

weszlo weszlo juz skrecone, zobaczymy jak po jezdzie probnej bedzie z lancuchem ale to dopiero za pare dni.

- kupie sztyce pivotal ok 30cm.

- sprzedam sztyce,mostek, korby z zębatka z jaguara/huragana

- sprzedam suport shimano włoski oś 107mm

Napisano

sprzedam blat shimano 46z, 130 bcd, wewnętrzny, czyli do korby mtb. nie widział łańcucha. NOS itp.

mam reputację 6, więc nie będę dodawał zdjęć, chyba że koniecznie chcesz.

Napisano

sprzedam blat shimano 46z, 130 bcd, wewnętrzny, czyli do korby mtb. nie widział łańcucha. NOS itp.

mam reputację 6, więc nie będę dodawał zdjęć, chyba że koniecznie chcesz.

Nastąpiła pomyła. Blat ma 110 BCD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...