Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupię korbę 165-170mm 105kę lub 600(ale jakieś mniej popularne w podobnym przedziale cenowym też mogą być) najchętniej z blatami(byle nie bio).

Piastę novatec nt-266(ta niska) najchętniej z zębatką 15/17t.

Napisano

kupie piastę do szosówki - tył na 36 otworów, rozstaw 126 mm, najlepiej z kasetą 7 rzędową.

Może komuyś została po starej szosie przerobionej na ostre.

Najchętniej duracza.

Napisano

Kupie kiere typu byczek albo prostą gięta ;p blat najchętniej csepel czarny (może komuś zalega, bo żaden sklep internetowy nie ma akurat czarnych) oraz piaste pod ostre marek typu: miche, dia/gran compe, chosen itp (najchętniej sam tył, ostatecznie wezmę komplet)

Napisano

Kolo go puścił za 3 zł w końcu, A ja zrobiłem remanent i wyszło, że mam 7 siodełek:) Ale za 3 zł kto by nie wziął:)

Widziałeś tą szosę różową na kampie rekord i zeusie?

Napisano

Kolo go puścił za 3 zł w końcu, A ja zrobiłem remanent i wyszło, że mam 7 siodełek:) Ale za 3 zł kto by nie wziął :)

Widziałeś tą szosę różową na kampie rekord i zeusie?

No ja np. nie wziąłem :icon_lol: generalnie rozglądałem się za jakimiś częściami, no i tym turbo za 7 zł ale niestety.

Napisano · Ukryte przez safian, 23 Kwietnia 2012 - Brak powodu
Ukryte przez safian, 23 Kwietnia 2012 - Brak powodu

Mam do sprzedania nowe hamulce Formula RX, nie używane i nieodpakowane,(oryginalny zestaw z końcówkami do skracania przewodu, przód 100cm, tył 165cm) kupione 4 kwietnia 2012 za 870 zł z przesyłką , kolor biały, 2 lata gwarancji producenta, paragon .. Mogę sporo spuścić z ceny, ale bez przesady. Zainteresowani proszę pisać na priw,a ja rozważę propozycje. Istnieje możliwość wystawienia aukcji na allegro, pokaz zdjęć i takie tam. Powód dlaczego chcę je sprzedać jest taki, że kupiłem nowy rower z równie dobrymi hamulcami. Więc te są mi zbędne, a kaska się przyda w najbliższej przyszłości chcę wymienić na R1. Pozdro

Napisano

http://desmond.imageshack.us/Himg809/scaled.php?server=809&filename=dsc05214d.jpg&res=landing

Pedały sh 600 + paski skórzane czarne których nie ma na zdjęciu, mam jeszcze komplet nosków sh plastikowe, czarne jeden pęknięty również mogę dorzucić. Pedały na razie tylko odświeżone estetycznie, wymagają przesmarowania, likwidacji luzów i można śmigać. Wady : brak jednej zaślepki, ułamana śruba w otworze co widać na zdjęciu. Pisać na pw/gg: 9574465/e-mail hablababla15@o2.pl a się dogadamy, bo cena naprawdę nie będzie wysoka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...