Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

KUPIĘ!

Witam wszystkich,

poszukuję ostrzaka kompletnego sprawnego popylacza, bądź elementów do złożenie takowego (rama i koła na dobry początek)

To będzie moje pierwsze ostre i przede wszystkim ma być w miarę możliwości tanie :thumbsup:

Propozycja na PW albo GG: 3105976 (czasem niewidok)

Napisano

Taka fajna korba a ja nie mam kasy :( jezeli Ci nie zejdzie, a raczej powinna, to na pewno ja bede chetny w najblizszym czasie.

Zawiodłem się że za tak mało poszła, 11osób obserwowało, więc spodziewałem się że ze trzy chociaż zalicytują, a tu jedna :/

I tak spoko że za rzeczy których "zamienniki" już mam od jakiegoś czasu wpadną cztery stówki.

Niestety dalej jestem pod kreską, wpadłem ostatnio w rowerowy zakupoholizm.

Napisano
Zawiodłem się że za tak mało poszła, 11osób obserwowało, więc spodziewałem się że ze trzy chociaż zalicytują, a tu jedna :/

Wiesz gdybym mial fundusz to bym troche podbil :P

A teraz zeby nie robic offtopu:

Kupie bycze rogi(nie cietego barana) szerokosc ok 42, mocowanie okolo 25,4(troche zawsze mozna nagiac albo rozgiac), stan byle jaki, wazne zeby byla prosta, moze byc porysowana, dziury od klamek itp. Pisac jak cos to na PW.

Napisano

Kupie rame, najlepiej z poziomymi hakami 56-58cm ale jak jest jakas dziwna numeracja i pod koło 179cm wzrostu bedzie pasowac to tez chętnie. Rower komplet na takiej ramie może też chociaz pewnie części szybko tu do tematu wrócą.

Napisano

KUPIE PILNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tylko MAVIC OPEN PRO 32H - najlepiej srebrny kolor, prosta, nie uszkodzona, nie skatowana, BARDZO MI ZALEZY.

może być cale koło, W LUDZKIEJ KASIE

GG:3508275

Tel: 512 209 998

Napisano

Elo78 szok, ze akurat tego dnia nie wpisalem jak zawsze mavic open pro, i tego nie znalazlem, szok, ze nie zajrzałem do tego tematu....

i fart - bo i tak kupiłem te koło !:D

dzieki chlopaki!

Napisano

Szukam hamulców szczękowych z manetkami i linka (przód i tył) i owijki białe jakby ktoś miał na zbyciu jakieś tanie. A co do hamulców to też ,żeby nie były zbyt drogie. Prosze wysyłać oferty na email darekkro@ymail.com

Napisano

Zostało:

allegro ---> http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4928752

lub :

1. Koło szosowe 28" przednie: piasta SHIMANO 600, obręcz CAMPAGNOLO STRADA HALDOX, stan 5. proste, Kręci się bez oporów ( bez opony)

CENA: 140zł

dsc6768r.jpg

dsc6766c.jpg

dsc6765l.jpg

dsc6763.jpg

2. śruba zacisk sztycy. 4,5 cm dł ( można przyciąć po dopasowaniu), średnica ~0,55mm, stan 4+

CENA: 10zł

dsc6232w.jpg

3. Hamulce szosowe komplet SHIMANO 600 BR-6208 ULTEGRA max49 - 39min, stan 5-

CENA: 99zł

dsc6750.jpg

dsc6745g.jpg

dsc6747.jpg

dsc6748k.jpg

DODATKOWO:

piasta SACHS x5 made in france.

Stan oceniam na 5-.

Piasta pod obręcz 36 szprych.

CENA 9,99 zł

dsc6869.jpg

dsc6871n.jpg

dsc6870z.jpg

Napisano

sprzedam klameczkę przełajową na dowolny rozmiar kierownicy (takie z klapką, montaż bez ściągania owikji)

chyba promax albo tektro, niepamiętam

foto odsyłam do google

40zł i presyłka 3zł

bez jednej ryski, idealna

Napisano

ehh miałem przez chwilę taką piastę w wersji 36h, była piękna teraz ma ją kaemes.To co pokazałeś mnie załamało, z takich do pieca powinno się wrzucać!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...