Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z tego co wiem to w bikepark jest całkiem płaska bez spadku http://bikepark.com.pl/index.php?page=bycze-rogi-csepel

ze spadkiem jest na wrostro http://www.wrostro.pl/produkt/kierownica-czasowa-bycze-rogi-czarna ale z tego co widzę to niedostępna. Fajna jest bo wchodzi do klasycznego mostka a nie jak większość do ahead 31,8. Następna sprawa to ja jestem tak przyzwyczajony do mojej kierki przyciętej, z której używam w najszerszym chwycie 37cm na podjazdach, normalnie jeszcze mniej, że 42 centy to dużo.

Napisano

Już po awarii a tu taka cisza?

Zamienię korbę shimano 105 (fc1050) kwadrat 170mm na jakąś 175mm. Jeśli na shimano to bez blatów, a jeżeli ktoś chce się machnąć na campę (lub inną) to raczej z blatami (u mnie 52 i 41). Zdjęcia na priv mogę przesłać.

Napisano

SPRZEDAM

Rama - MOSER:

http://allegro.pl/sh...item=1656055669

KOŁA

PRZÓD:

piasta - Campangolo Record 32 otw, zacisk

szytki - Tufo S33

obręcz - Mavic GP4

szprychy - nierdzewki Sapim (albo DT, nie pamiętam)

180 zł

TYŁ:

piasta - Miche Primato Pista,

szytki - Tufo S33

obręcz - Mavic GP4

szprychy - jw.

koronka - Miche, 18 zębów

kontra - Miche

240 zł

Za komplet kół chcę 400 zł (same piasty i szytki są tyle warte):

oprócz piasty Campy, którą kupiłem jako używaną zestaw ma przejechane mniej niż 100 km.

KORBA:

Campagnolo Record (szosowa z 1 blatem 52 z.)

110 zł

Kierownica:

- Riser Zooma, przycięty na 50 cm,

- Gripy Hoffman

50 zł

Mostek:

- SR 50mm, srebrny, 1 cal

15 zł

Siodełko:

- San Marco SKN (przetacie na krawędzi)

30 zł

Pytania, skargi, oferty - PW.

Do cen należy doliczyć koszt wysyłki (lub odbiór osobisty w Poznaniu, od lipca w Opolu).

Napisano

Sprzedam bycze rogi. Drop 10cm. Bez mostka. Owijka zostaje, ale na życzenie mogę oczyścić kierę. 42cm C-C. Są otwory do linek prowadzonych wewnątrz.

18412053.jpg 1c86650f.jpg 2cab441a.jpg 51d46af3.jpg 920177d5.jpg

Napisano

powodów dla moich teorii jest zbyt wiele.

Fakt iż sam skladam rowery dla ludzi i wiem co ile jest warte, ale bez przesady tysiak dwiescie ze ukraine z klejoną piastą i ludzie się biją!

A moser wypaśny oby poszedł!

Napisano

To o czym mówi @KaeMeS jest powszechnie stosowaną, sprawdzoną we współczesnym handlu praktyką i nie wiem jak można twierdzić, że tak nie jest.

Ładnie opakowane i odpowiednio podane gówno sprzedaje się jak świeże bułeczki, a to samo gówno leżące na ulicy jest rozdeptywane. Istota działania galerii handlowych. Sukces Apple.

Jest to tzw. efekt halo, zniekształcenie poznawcze.

Napisano

ja myślę, że pójdzie, bo cena nie jest wygórowana. no ale ludzie kupują gotowe ostre np. od milou, więc wszystko jest możliwe. a dhl-em za 50 to raczej go nie wyślesz.

Napisano

ot:

nie wiem jak Wy na to patrzycie, bo ja mam gdzieś hipsterke i środowisko ostrokołowe, ale

jeśli ktoś chce kupić gotowy, to patrzy jak on wygląda a dopiero później na ewentualne części [a wyżej omawiany, nie wygląda w ogóle, i moim zdaniem nie ma w nim pomysłu, ot taki na szybko skręcony]

bo jak ktoś patrzy na części składa sam...

co do samej aukcji, moim zdaniem cena może i dla sprzedającego korzystna, ale ja bym takiego roweru nie kupił za ta cenę...

Napisano

co do wysyłki polecam DPD (trzeba mieć tylko działalność gospodarczą)

mają większe dopuszczlane wymiary paczek, więc karton typu rowerowy spokojnie idzie jako normalny gabaryt, paczka 10-20 kg standardem 49 zyli bodajże. (40+Vat)

Napisano

jeśli ktoś chce kupić gotowy, to patrzy jak on wygląda a dopiero później na ewentualne części

W moim odczuciu to właśnie dobre części decydują o pięknie

Napisano

[k] klamkę przełajową, rozpinaną na cal, może być z redukcją

Adresowane do kogoś kto potrzebuje hampelka

Pisałby się ktoś na taki myk, że kupujemy komplet kalmek i hampli a kasa po połowie, z tym że ja biore hamulec na tył.

???

Klamki przełajowe a szczęki jakaś campa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...