Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przygarnę sztycę:

- srebrna

- grubość 1"

- dł. 350mm i więcej

- może być używana.

Poznań.

Info na priv.

sprawdź w eurobike na starołęce, ostatnio czyścili tam magazyn ze sztyc gipiemme, po 15 złych były. ładne takie, z rowkami:)

Napisano

chodzi ci o taką sztycę jak dura ace 26,6 jaka leży u mnie pod biurkiem razem z resztą gratów??

uprzedzając pytanie nie jest na sprzedaż

tak się chciałem z próżności pochwalić

Napisano

ale neistety bedzie ona tam leżeć i leżeć bo w wichrze jest 26.2 czy tam 26.0 haahahhahaahahhaahahahahahahahhaahahhhaahhahahahahahahahahaahhahaah i kto tu jest zlośliwy

Napisano

ale neistety bedzie ona tam leżeć i leżeć bo w wichrze jest 26.2 czy tam 26.0 haahahhahaahahhaahahahahahahahhaahahhhaahhahahahahahahahahaahhahaah i kto tu jest zlośliwy

i hahahaha jestem złosliwy bo w moim wichrze jest 26.6 :]

Napisano

a ja też mam 26.6 łooooo

i komu teraz łyso?

szkoda że takie krótkie robili te sztyce

a gurek nie jara się takim sprzętem

on i tak wszystko łamie niszczy i gryzie

więc nie ma sensu dawać mu nic ładnego

tak to jest jak się całe życie tylko drewnem na opał bawiło

Napisano

Mam do sprzedania stery klasyczne srebrne jednocalowe fsa 22.2x30x27, nóweczka nieśmigana, ledwo je na sucho wetkłem, okazało się że są ciut za duże i brak mi widelca. Jakby komu podpasowały to za 25 złych je pogonię, albo za 30 z przesyłką. Są to dość lekkie stery, ważą chyba 104 gramy. Mogę też wymienić na nowe, ale niższe - może ktoś miał podobny problem. Całuję Was, dzieciaki:)

Napisano

Mam do sprzedania stery klasyczne srebrne jednocalowe fsa 22.2x30x27, nóweczka nieśmigana, ledwo je na sucho wetkłem, okazało się że są ciut za duże i brak mi widelca. Jakby komu podpasowały to za 25 złych je pogonię, albo za 30 z przesyłką. Są to dość lekkie stery, ważą chyba 104 gramy. Mogę też wymienić na nowe, ale niższe - może ktoś miał podobny problem. Całuję Was, dzieciaki:)

http://allegro.pl/item814589338_stery_fsa_1_trwale_mtb_szosa_bajkszop_com.html mówisz o tych ?

Napisano

Można zeszlifować główkę ramy trochę z tej, trochę z tamtej i będzie hulać. Tak samo jak czasem przy zakładaniu suportu. Ale mi się nie chce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...