Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

licytacja na forum??

czy od tego nie jest alledrogo?

wydawało mi się że jak chcesz tu coś kupić to podajesz cenę i szukasz kupca

chyba że o czymś nie wiem

Napisano

Ja tu gościa skierowałem z innego tematu bo chce sprzedać rower a nie wie za ile, a sprzęt wydaje mi się być ładnym materiałem na fixa (gdyby nie ten rozmiar ;/).

Napisano

a jest ktoś chętny na ramę romet wicher 555mm jak nowa. w idealnym stanie, prosciutka. goła stal przygotowana pod lakiernika

do tego oryginalny widelec od kompletu, ale juz stan gorszy niz ramy przez moja głupote.

waham sie czy sprzedac, zalezy jaka cena...

Napisano

a jest ktoś chętny na ramę romet wicher 555mm jak nowa. w idealnym stanie, prosciutka. goła stal przygotowana pod lakiernika

do tego oryginalny widelec od kompletu, ale juz stan gorszy niz ramy przez moja głupote.

waham sie czy sprzedac, zalezy jaka cena...

sieciu, co jest z Tobą? Dochodzą wiadomości?

Napisano

postanowiłem jednak dać go najpierw do malowania. bedzie to kolo RAL6027 lub RAL6034. Wkręce suport, który już mam, potrzeba jeszcze sterów.

przejade się i jeśli nie będzie passował sprzedam temu, kto da więcej :). Bo pamiętajcie, że rama jest jak nówka!

Napisano

Nie maluj jej na ten obrzydliwy błękit! :) chociaż widzę, że nie tylko ja mam chrapkę, a fundusze skromne ;]

to bardziej turkus

Napisano

Kupie korbę szosową campagnolo lub shimano (ze wskazaniem na campe) z blatem 52-53 zeby na kwadrat.

Oferty (najlepiej ze zdjececiem) kierowac na pw lub na gg: 1283224

Napisano

Szczerze mówiąc nie wiem ile, próbowałem znaleźc orientacje w cenie każdej częsci ale niektórych mi sie nie udało.

Jaka cena gdybyś sprzedawał na części?
Napisano

czasami pytacie o takie rzeczy że mi ręce opadają

ma ktoś campę record gold idealnie nową w pudełku do 100zł?

i ramę koga miata pista stan idealny zamienię się za ramę szosową biobika...

\

Napisano

Nie rozumiem o co Ci chodzi , mogbys sie burzyć gdybym chciał kupic c-recorda sheriffa .

A c-recordy na niskim często sie zdarzaja w jakiś starych kołach , raz przegapilem na allegro razm z obrecza campa czarna i w sloneczku , poszlo to za 110zl.

Napisano

Sztyca 24mm nie będzie pasować do tej dziury 23.8 bo kolega ma taką i ni uja się tego nie zmieści.

Podaj ceny gratów i się nie tajniacz jak byś bóg wie co tam miał.

Ceny podaje osobą zainteresowanym na prv.

Sztyca już poszła :P

Napisano

Mam na zbyciu hamulec przedni razem z jakąś klamką, pancerzem i linką, dorzucić mogę nową, drugą, długą linkę i pancerz. jak ktoś coś to pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...