Ombre Napisano 29 Lipca 2007 Napisano 29 Lipca 2007 Czesc ;] brat jedzie tam na weekend z swoim dzieckiem i zona to sobie mysle zabiore sie z nimi Teren wydaje sie byc gorski, miasto slynie z wielu biegaczy, ale czy bedzie tam gdzie pojezdzic na rowerze? Jakies fajne trraski xc? z gory dzieki za wszelkie info
Ombre Napisano 1 Sierpnia 2007 Autor Napisano 1 Sierpnia 2007 Odświeżę, dodam ze miasto to znajduje sie blisko Nowego Sącza, a mysle ze tam juz jezdzi sporo bikerow Z gory dzieki za wszelkie info czy da rade tam pojezdzic.
kos Napisano 1 Sierpnia 2007 Napisano 1 Sierpnia 2007 na moje oko to spokojnie da rade... jade w te same okolice/tereny ... zreszta pisalem ci tylko jakos specjalie nie byles zainteresowany
Ombre Napisano 1 Sierpnia 2007 Autor Napisano 1 Sierpnia 2007 Z rodzinka to mam praktycznie za darmo... sorki.
kos Napisano 1 Sierpnia 2007 Napisano 1 Sierpnia 2007 a czy ja cos powiedziałem ? : ) heh : ) moze sie nawet meetniemy gdzies : > 13 wyjezdzam. : )
Raltaled Napisano 10 Sierpnia 2009 Napisano 10 Sierpnia 2009 Ja tam na obozie rowerowym dwa razy byłem. Lajtowe trasy 20 km do Piwnicznej i Starego Sącza. Jak ambitnie to na cygański potok lub w górę do hotelu Perła Południa.
blair7 Napisano 8 Października 2009 Napisano 8 Października 2009 Rytro to baza wypadowa na niemal caly beskid sadecki, a zwlaszcza w pasmo Radziejowej. Jazdy jest tam na tygodnie.....
blair7 Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 zerknij na Mapketam masz wszystkie szczegoly
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.