maxiu14 Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 Xsystoff troche tajemniczo Mam takie pytanko... czy po tym odchudzeniu czujesz jakas roznice zeby rower byl lzjeszy ? tzn wiadomo do tej pory z wagi ulecialo tylko "troszke" ale chodzi mi o to czy czuc roznice ?
Xsystoff Napisano 25 Sierpnia 2007 Autor Napisano 25 Sierpnia 2007 700g na kolach to jest masakra. Rower zbiera sie dwa razy lepiej i to doskonale czuc. Roznica nie do opisania. Co do amorka to jak dobrze pojdzie to bedzie to RS z rocznika 2002 ale bedzie to bardziej zysk jakosciowy niz wagowy.
marcin_ostrów Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Xsystoff , bazę przecenili Teraz za 999. http://www.rower.com.pl/index.php?main_pag...6088&cPath= M
Xsystoff Napisano 1 Września 2007 Autor Napisano 1 Września 2007 Widzialem Ciekawe jak z rozmiarami, bo w Szn wzialem ostatnia "L"-ke. Teraz bym i tak nie kupil, bo sie polamalem
Xsystoff Napisano 2 Listopada 2007 Autor Napisano 2 Listopada 2007 Dawno tutaj nie pisalem... czas nadrobic zaleglosci Nastapily male zmiany. Po pierwsze to powazylem kolejne czesci i doszedlem do wniosku, ze w sklepie bylo cos nie tak z waga. Zeby koncowy wynik sie zgadzal, to rama musialby wazyc 1200 - 1300g, a jak wiadomo najlzejsze Zaskary to 17XXg, a gdzie mojemu Outpostowi do Zaskara... No wiec przyjalem fakt, ze waga musiala byc rabnieta (chociaz wynik 13920 wydawal sie realny). Jedynymi rzeczami niezwazonymi pozostala ramka i korba. Wiec do rzeczy: Brzydki jak noc zacisk formuli: Wylecial w sina dal, a na jego miejscu: Wagowo: Teraz najwieksza niespodzianka jaka znalazlem w GT: Tak, dobrze widzicie, 349g z nowymi klockami i podkladkami!!! Niestety Deore takie lekkie nie jest A teraz deserek: Zmieniony zostal na Manitou Axel Comp 80 mm Fluid Flow o wadze... 2506g Niestety wcielo mi gdzies fotke na wadze... Efekt koncowy: Rozpiska wagowa: Plany: Czekam na sztyce, poczta polska suck! Koszty: 1377.80 zł + 320 zł Axel + 0 zł zaciski + 78 zł hamulce Deore = 1775,80 zł Podziękowania: Andrzejowi za pomoc przy zakupie Axela, za zaufanie, doradzanie i wklad w powstanie GT oraz za ZACISKI, KTORE WYSŁAŁ TOTALNIE ZA DARMO! CHE JEST Z CIEBIE DUMNY!
andrzejek Napisano 2 Listopada 2007 Napisano 2 Listopada 2007 Podziękowania:Andrzejowi za pomoc przy zakupie Axela, za zaufanie, doradzanie i wklad w powstanie GT oraz za ZACISKI, KTORE WYSŁAŁ TOTALNIE ZA DARMO! CHE JEST Z CIEBIE DUMNY! Spoko, fajnie jest przyczynic sie do rozwoju takiego fajnego wozidła kolorystycznie miażdży
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.