Skocz do zawartości

Bikerzy ze Stalowej Woli i okolic !

spawacz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Tomaler..a Ty swoim bikem nie dasz rade zrobic kilka km po lesie ? Moglibysmy sie po swietach wybrac do Janowa z tym ze w tamta strone jechalibysmy troche okreznie po roznych wiochach ( i tam byloby troche lasu ) a z powrotem juz normalnie szosa .

Napisano

Coś ty po lesie nie będę jeździł ze względu na korzenie potem złamana obręcz będzie albo centra w kole wolę nie ryzykować:) mogę jeździć po wszystkim co jest proste czyli asfalt chodnik szutr bruk itd

Napisano

Wiesz jakbys chcial tylko po szosie to ja z checia:P Chyba ze ty w pewnym momencie skrecisz w las a ja prosto swoja jakas tam droga:P

Napisano

Hmm..jak sie zastanowiłem to jest taka opcja..aby pojechac lasem ale szosami..troche dalej bedzie ale da rade . Jak cos to dam znac . Tylko wiesz..ja demonem szybkosci na mojej meridzie to nie ejstem :icon_mrgreen:

Napisano

Dzisiaj że była ładna pogoda to walnelem sobie trochę kilometrów (80) na więcej czasu nie było:) aby pogoda cały czas dopisywala:) jak ktoś widział na trasie kogoś na kolezowce w pomarańczowo białej koszulce to ja:)

Napisano

Witam wszystkich ze Stalowej! :) Jak na razie jestem laikiem w sprawach rowerowych, ale szybko sie ucze. :P Jezdze obecnie na Trek'u 3700 od roku i jestem z niego bardzo zadowolony. Pozdrawiam!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...