spawacz Napisano 15 Lipca 2007 Napisano 15 Lipca 2007 Witam Mam na imię Marcin i mam 16 lat. Jezdze na złomie ale niedługo kupuje nowy rower.
szymkowar Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 Witam Cię spawaczu jestem z nowej dęby może kiedyś wspólna jazda w lesie między krawcami, a stalową ?? Na razie jednak mam rekonwalescencje po skręconej ręce, zobaczymy jak będzie z nią jutro
KaBoom Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 Ja jestem z okolic Sandomierza, ale po Waszej stronie wisły!
jarredphp Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 Witam ja jestem ze stalowej woli ... Jedzie ktoś w jakąś trasę najlepiej po asfalcie ... moze być sandomierz, tarnobrzeg, rzeszów ... pozdrawiam
spawacz Napisano 17 Lipca 2007 Autor Napisano 17 Lipca 2007 No ja na razie nie mam roweru. Ale za jakis tydzien moze 2 bede miał Hexagona V6. I jeżdże z kolega w takie trasy jak Sandomierz, Rudnik nad Sanem, Radomyśl nad Sanem a nawet dalej.
Bartold Napisano 20 Lipca 2007 Napisano 20 Lipca 2007 Czołgiem ! Ja jestem tak jak i Spawacz ze Stalowej Woli, zwanej czasem ,,miastem rowerów" albo ,,zatęchłą dziurą" . Dlatego jeżdżę sobie rowerem po okolicach, które są w sam raz do spokojnej turystycznej jazdy z kumplem ( pozdro Spawacz ! ). Całe szczęście niedawno kupiłem sobie całkiem nowy rower - Author Solution, więc pewnie będe pomykał rowerem gdzies dalej bez obawy że nie wrócę. Pozdrawiam Stalową Wolę i użytkowników Authorów !
spawacz Napisano 20 Lipca 2007 Autor Napisano 20 Lipca 2007 Stalowa Wola nie jest taka dziurą. A ja bede miał nowy rower to bede pomykał razem z moim kumplem. (też cie pozdrawiam Bartold). Niemartw sie juz niedługo.
qsik Napisano 22 Lipca 2007 Napisano 22 Lipca 2007 Jestem i ja Niejaki kosik ze St.Woli. Rowerów dużo więc sie nie rozpisuje. Jakby ktoś miał ochote pojeździć to piszcie na gg 1463106
spawacz Napisano 22 Lipca 2007 Autor Napisano 22 Lipca 2007 A moze opiszecie jakies ciekawe trasy gdzie byliście. Jakies przezycia. Przygody rowerowe. Co was spotkało smiesznego a co przykrego. ??????
jarredphp Napisano 23 Lipca 2007 Napisano 23 Lipca 2007 Ja polecam trasę Stalowa Wola - Tarnobrzeg ... odnowiony asfalt na długości 24 km
szymkowar Napisano 23 Lipca 2007 Napisano 23 Lipca 2007 Co do postu spawacza, wczoraj wybraliśmy się do stalowej: ja wilku89 i jeszcze ktoś Ogólnie było spoko, a szczególnie w tym lasku który już wcześniej opisywałem, na liczniku miałem 95km , a AVS 24,1km/h Skoro jest nas tak dużo no to może jakaś wspólna duuuuuża wycieczka?? Ja mam większość niedzieli wolnych więc jbc to PM pozdro:)
jarredphp Napisano 23 Lipca 2007 Napisano 23 Lipca 2007 Ja jestem chętny na dużą wycieczkę, mam wolne wakacje to się dostosuję
Bartold Napisano 23 Lipca 2007 Napisano 23 Lipca 2007 Czołgiem ! Z ciekawszych tras po ,,stalowowolszczyźnie" ( Stalowowolanie ! Pamiętajcie, że to własnie ja to okreslenie pierwszy wprowadziłem ) szczególnie polecam trasę |Stalowa Wola - Radomysl n/Sanem i z powrotem jadąc przez Wólkę Turebską i Majdan Zbydniowski |, tą trasę odkrylismy razem ze Spawaczem, z którym często jeżdżę rowerem, bo jak wiecie samemu troche przynudno. Fajna trasa to też | Stalowa Wola - Brandwica - Jastkowice - Pysznica - Kłyżów - Nisko - Stalowa Wola | czyli wyjechać z jednej strony Stalowej Woli, przejechać na drugą stronę Sanu i po tamtej stronie dojechać do Niska i stamtąd prostą drogą do StWy. Pozdrawiam wszystkich bikerów ze stalowowolszczyzny i podkarpacia, oraz pobliski Sandomierz, gdzie niegdys kupiłem mój stary rower.
spawacz Napisano 23 Lipca 2007 Autor Napisano 23 Lipca 2007 Ostatnio z Bartold wymysliłem ze mozna zrobic sobie na rowerze wycieczke tego typu. Pojechać w szynobusem z rowerem. Szynobus jeździ w strone Lublina przez rózne miejscowości i wiochy. Kupic bilet dla siebie kupic dla roweru. Napszyklad w Kraśniku lub Lipie wysiaść i wrócic do Stalowej. Jak ktos chce mozna oczywiscie dalej. Mam zamiar wyprobować ten pomysł z Bartold(pozdrawiam go). Niedroga podróż w granicach 10 zł. Jak macie jeszcze jakieś ciekawe pomysły to podzielcie sie z bikerami ze Stalowej Woli i okolic. Może ktos z tego skorzysta.
jarredphp Napisano 24 Lipca 2007 Napisano 24 Lipca 2007 bardzo fajny pomysł z tym szynobusem, nie myślałem nigdy o tego typu pomysłach ale chętnie bym spróbował do tego kraśnika
Bartold Napisano 26 Lipca 2007 Napisano 26 Lipca 2007 SIEMA ! Jeżeli chodzi o Stalową Wolę to godne uwagi są lasy wokół znanej i lubianej Huty Stalowa Wola. Aż roi się tam od ścieżek, krzyżujących się i zakręcających. Górki, dolinki, drzewa, świeże powietrze... Tak to wspaniałe miejsce do ekhm.. pedałowania ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu ). Tylko trzeba uważać, żeby nie zabłądzić Ale w sumie i tak się wyjedzie na jakaś drogę. Bojanowską, Grabskiego albo Kwiatkowskiego. A jak ktoś chce jechać gdzieś dalej i lubi ryzyko to ogromny teren poligonu nie jest ogrodzony heheeh Pozdrawiam Podkarpacie !
spawacz Napisano 26 Lipca 2007 Autor Napisano 26 Lipca 2007 Zgadzam sie z Bartold. Lasy wokół huty skrywają sie wspaniałe sciezki, zakety, górki, pagórki, dołki, wzniesienia a w okresie jesiennym nawet grzyby. POLECAM TEN TEREN !!!!! Tam dopiero czujesz że jedziesz.
szymkowar Napisano 29 Lipca 2007 Napisano 29 Lipca 2007 Hej no to co powiecie na następną niedzielę?? W stalach spotkanie TBG S-rz ND no i STW A trasa: proponuje wyjazd na sandomierz i góry pieprzowe Był już tam ktoś rowerem?? Pozdro czekam na odp
szymkowar Napisano 1 Sierpnia 2007 Napisano 1 Sierpnia 2007 koło sandomierza, nie wysokie, ale zawsze jakieś : tutaj Jeszcze dodatkowo możemy sobie po sandomierzu pojeździć, też jest gdzie popedałować, osobiście w górach pieprzowych nie byłem, ale wystarczy mapę wziąć i trafimy:)
spawacz Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Napisano 5 Sierpnia 2007 witam dawno mnie tu nie było bo byłem na wakacjach widze ze jakies wycieczki se planujecie. He hehehe i nareszcie mam nowy rower kupiłem MERIDE matts sub 20. Spoko rowerek. Pozdro
szymkowar Napisano 6 Sierpnia 2007 Napisano 6 Sierpnia 2007 No to jedziesz?? Ja proponuje następną niedzielę, najłatwiej się umówić No to ja kolejny raz powtórzę, że najlepiej by było zjechać się w stalach(chyba wiecie gdzie to jest) i pojechać na sandomierz. Czekam na chętnych Ps. Widzę, że jednak zrezygnowałeś z tego hexagona jaki był powód? Wygląd??
spawacz Napisano 6 Sierpnia 2007 Autor Napisano 6 Sierpnia 2007 No to tak z hexagona zrezygnowałem bo go zamówilem w sklepie a sklep zamiast przysłac mi rame 19 to przysłał 15 i co miałem kupic ???/ Potem pojechałem na wakacje w góry i znalazłem se taki rowerek i kupilem !!! rowerek swietny !!! POZDRO dla bikerów z okolic stalowej woli. --- 11.08.07.: I co nigdzie nie jeździcie ?? Nie macie zadnych przygód na rowerach ?? Piszcie cos
szymkowar Napisano 11 Sierpnia 2007 Napisano 11 Sierpnia 2007 Jeżeli pogoda dopisze to jutro wyjazd na sandomierz
spawacz Napisano 13 Sierpnia 2007 Autor Napisano 13 Sierpnia 2007 I jak tam wyjazd do sandomierza sie udał czy nie. Był duzy ruch na drodze czy może gdzies bokiem jechałes.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.