mortimer Napisano 26 Czerwca 2007 Napisano 26 Czerwca 2007 witam mam problem nie wiem jakie spd-ki kupic do mojej korby deore lx. Jakie polecacie?? czy buty maja też duże znaczenie? Mój rower to Kelly's Magnus '06 korbe wymieniłem przy zakupie ;P
Duch Napisano 26 Czerwca 2007 Napisano 26 Czerwca 2007 Było już sporo na ten temat na forum ogólnie najwyższe miejsca w rankingach cena/jakoś zajmują zazwyczaj SH-520 sam je ujeżdżam i polecam, ale radzę brać srebrne ponieważ na czarnych szybko widać spotkania z matką ziemią. Ogólnie większość butów terenowych jest kompatybilnych z Shimano. A co do korby to Spd możesz włożyć do każdej. A na przyszłość polecam szukajkę zanim dopadną Cię Admini
QWEY564 Napisano 26 Czerwca 2007 Napisano 26 Czerwca 2007 do 100zł to chyba tylko shimano 520-ki o ktoś mnie ubiegł
omen Napisano 26 Czerwca 2007 Napisano 26 Czerwca 2007 ja przy moim Lx tez mam 520stki i czarne i tak jak przedmówca mówił bardzo szybko widać ze były upadki.;D jeżeli uczysz sie jezdzic w spd to bierz jakieś pancerne bo przy jakiś leciutkich crankach albo coś takiego to odrazu je zniszczysz i bedzie lipa a tak przy 520 nic takiego nie bedzie.
mortimer Napisano 26 Czerwca 2007 Autor Napisano 26 Czerwca 2007 oki dzieki, następnym razem walne w szukajke. A co do spd niestey dopiero zaczne uczyc sie jeździć w nich jak sobie kupie
Mod Team Odi Napisano 27 Czerwca 2007 Mod Team Napisano 27 Czerwca 2007 oki dzieki, następnym razem walne w szukajke. Tak będzie najlepiej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.