szczepii Napisano 24 Czerwca 2007 Napisano 24 Czerwca 2007 Witam gdzie na terenie Warszawy lub okolic można znaleźć jakieś giełdy rowerowe albo "panów handlujących częściami z poloneza"? Słyszałem że pod sklepem "Cyklop" takiego pana czasami można spotkać.
QWEY564 Napisano 24 Czerwca 2007 Napisano 24 Czerwca 2007 dokładnie... na nowowiejskiej zawsze stoją 2-3 samochody z częściami i akcesoriami(ale nie nastawiał bym się że dostanę tam chociaż by przerzutkę wyższej grupy niż acera)
thrackan Napisano 24 Czerwca 2007 Napisano 24 Czerwca 2007 A ja radziłbym zwyczajnie zapytać - pan ma na przykład fajną korbę szosową shimano RX100, ostatnio miał lekkie koło na przód do szosówki... (obręcz jakaś mavica, piasta nowa od jaguara i do tego cieniowane szprychy)... warto zajrzeć i spytać Aaaa, naprzeciwko w podwórzu (Nowowiejska 10) jest serwis/komis z rowerumi i częściami. Mają rowery i części sprowadzane najczęściej ze Szwajcarii. Jakiś czas temu dostałem ofertę zakupu nowej piasty XTR rocznik około '99 (zapomniałem symbol...) na przód za 100zł. Chyba uczciwa oferta, ale z powodu braku kasy musiałem pozostać przy posiadanej deorce (zleciłem im wymianę obręczy i przyznaję, że robią solidnie Przepraszam za gadatliwość i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.