Assasinator Napisano 17 Czerwca 2007 Napisano 17 Czerwca 2007 WERSJA Z GOOGLE VIDEO badziewna jakość ;/ http://video.google.pl/videoplay?docid=116...+szybko%C5%9Bci WERSJA DO ŚCIĄGNIĘCIA NIELEGALNA TREŚĆ _________________
Blue Napisano 17 Czerwca 2007 Napisano 17 Czerwca 2007 Filmik znosny,ale nie ogladnalem do konca przez powaloną muzyke ... no sory ;].
jurasek Napisano 18 Czerwca 2007 Napisano 18 Czerwca 2007 obstawiam , że w ciągu dwóch miesiący przynajmniej jeden z nich zatęskni za kaskiem
Assasinator Napisano 18 Czerwca 2007 Autor Napisano 18 Czerwca 2007 heheheh ja odkładam na zbroje, teraz załapie jakąś fuchę, resztę dołoży staruszek.... i za jakiś miesiąc będzie pełna zbroja i kask
QWEY564 Napisano 18 Czerwca 2007 Napisano 18 Czerwca 2007 obejrzałem część pierwszą i drugą i mogę tylko powiedzieć: zainwestujcie w kaski... a tak poza tym to dobrze że macie jakieś hobby i sobie skaczecie... tylko jakoś tej prędkości zabrakło(zwłaszcza jak tych dwóch bikerów zjeżdżało z tej górki na hamulcach) fajne macie tereny do jazdy<westchnienie człowieka z mazowsza> pzdrower
Assasinator Napisano 18 Czerwca 2007 Autor Napisano 18 Czerwca 2007 we wszystko naraz sie nie zainwestuje, pierwsza inwestycja każdego z nas to rower i co do terenu, naprawdę mammy dużo przestrzeni, niedaleko mojej miejscowości są dwa odpowiednie lasy ale wiecie, wszystko kopaliśmy łopatami... i kopiemy dalej pozdro
amoniak Napisano 18 Czerwca 2007 Napisano 18 Czerwca 2007 Obyś zdążył kupić kask przeczytaj tu Człowiek pytał o kask, wybrał model ale NIE ZDĄŻYŁ
Assasinator Napisano 18 Czerwca 2007 Autor Napisano 18 Czerwca 2007 ehh... człowieku, po co przypominasz innym użytkownikom o takim czymś? ;/ chcesz mnie postraszyć czy co?! jesli tak trzeba było użyć innych argumentów... ;/
jurasek Napisano 18 Czerwca 2007 Napisano 18 Czerwca 2007 nikt ciebie nie straszy, lecz jesli myslicie że kraksa zdarza sie tylko innym to grubo sie mylicie w wolnej chwili poczytaj dział dzwony wypadki hardkore to nie są wymysły scenarzystów rozwalone łuki brwiowe obdarte ze skóry nosy czoła i brody to wydarzyło sie waszym kolegom z róznych rejonów polski krew , ból i cierpienie tylko dlatego że było żal stówki wywalić na kask kilka dni temu sam sie przekonałem co potrafi dla mnie uczynić ta skorupa styropianu miłej zabawy
Sintesi Napisano 18 Czerwca 2007 Napisano 18 Czerwca 2007 nie wiem o co ta piana assasinator! amoniak i jurasek maja calkowita racje. chyba jeszcze zbyt mlody z ciebie szczaw zeby zrozumiec co czuje rodzina po stracie kogos bliskiego.
Raptor Napisano 18 Czerwca 2007 Napisano 18 Czerwca 2007 Czemu, pytam sie czemu do jasnej ciasnej, w tych amatorskich filmikach nie może być normalnej muzyki tylko jakieś ryki. No dajcie spokój ale tego nie idzie oglądać. Co do kasku to słuchaj starszych oni wiedzą więcej od ciebie.
Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Czerwca 2007 Mod Team Napisano 19 Czerwca 2007 Bleeee, żeby tytuł miał jeszcze coś wspólnego z filmem...
PrzYm Napisano 19 Czerwca 2007 Napisano 19 Czerwca 2007 ta muzyka to i mi niepasi, ale chłopakom mogę miejscówki pozazdrościć
Avat Napisano 19 Czerwca 2007 Napisano 19 Czerwca 2007 Demony Szybkości, coś wolno jeździcie I powiększcie trochę tą hopę, tą którą widać na filmiku najczęściej, bo jak zrobicie dobre wybicie to można pięknie polecieć nawet na 3-4m
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.