rszturo Napisano 6 Sierpnia 2008 Autor Napisano 6 Sierpnia 2008 Jeśli pojedziemy na Golub to do Torunia nie musisz wjeżdżać. Jeśli będziesz jechał jedynką z Aleksandrowa to wyjechałbym po Ciebie i byśmy pojechali omijając Toruń. Jeśli wyjechałbyś o 8 z Aleksandorwa to można by wystartować ze skrzyżowania w Lubiczu około 9:15.
Xsystoff Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Jeśli będziesz jechał jedynką z Aleksandrowa to wyjechałbym po Ciebie i byśmy pojechali omijając Toruń. To super, tak sie umowimy. Rozmawialem z Tomkiem i juz wiem jaka jest opcja jazdy "nie przez Toruń" Tym czasem wlasnie wyjezdzam, za ~5h powinienem byc juz na miejscu. W razie czego macie moj telefon. Do uslyszenia
Kolumb Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 No to wtedy najlepiej jakbyśmy umówili się wszyscy o jakiejś konkretnej godzinie w Czerniewicach i stamtąd wyruszyli na Golub
rszturo Napisano 7 Sierpnia 2008 Autor Napisano 7 Sierpnia 2008 Z centrum Aleksandrowa do Czerniewic jest ok 17km. Jeśli Xsystoff ruszy w pobliżu 8 to wydaje mi się że spokojnie możemy się umówić w Czerniewicach na 8:45
Fifi Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 Ile orientacyjnie przejedziemy km, po się zastanawiam czy odpocząć, bo mam problemy z kolanami.
rszturo Napisano 8 Sierpnia 2008 Autor Napisano 8 Sierpnia 2008 Jeśli pojedziemy wariantem którym jechaliśmy ostatnio z Kolumbem to trzeba liczyć około 90 -100km
Kolumb Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 Mi ostatnio wyszlo 117 km, ale wracalem przez Złotorię więc kilka km dołozylem
Huhu Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Jutro czyli 30 sierpnia, mamy zamiar ze znajomym zrobic wycieczke polaczona z atrakcja w postaci przeprawy promowej w Nieszawie. Startujemy z Rapaka o 10:30. Tempo raczej bez szaleństw. Jak ktos ma ochote to zapraszam, jednak tylko osoby pelnoletnie jako, ze spora czesc wycieczki bedzie po drogach publicznych.
yarodh Napisano 22 Października 2008 Napisano 22 Października 2008 Jest ktoś chętny na sobotę? (25.10) lub niedzielę(26.10)- start ok.10.00- koło OdNowy. plan- toruń- barbarka - olek- zamek B - gierkowo - skłudzewo - zamek B - toruń.(ok75km/4-5h) przy założeniu ,ze pogoda dopisze W niedzielę może toruń -młyniec- kamionki -papowo- toruń(ok.60km/3h) bedzie okazja do pogadania na temat zakończenia sezonu na poj.brodnickim... tempo wycieczkowe...qwa!
kaska29 Napisano 26 Października 2008 Napisano 26 Października 2008 I jak wypadła wycieczka? Pogoda była wymarzona!
yarodh Napisano 4 Listopada 2008 Napisano 4 Listopada 2008 taa...niestety w golubiu odbywał sie bieg 4pory roku i część osób była zajęta.w sobotę pojechalismy z Wojtkiem ok2,5h.w niedzielę zaliczyłem dzikowo i okolice.
kaska29 Napisano 4 Listopada 2008 Napisano 4 Listopada 2008 na tak, ciężko czasami się ustawić...powodzenia na przyszłość
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.