Skocz do zawartości

[ustawki MTB Toruń] Wspólna jazda

rszturo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli pojedziemy na Golub to do Torunia nie musisz wjeżdżać. Jeśli będziesz jechał jedynką z Aleksandrowa to wyjechałbym po Ciebie i byśmy pojechali omijając Toruń.

Jeśli wyjechałbyś o 8 z Aleksandorwa to można by wystartować ze skrzyżowania w Lubiczu około 9:15.

Napisano
Jeśli będziesz jechał jedynką z Aleksandrowa to wyjechałbym po Ciebie i byśmy pojechali omijając Toruń.

To super, tak sie umowimy. Rozmawialem z Tomkiem i juz wiem jaka jest opcja jazdy "nie przez Toruń" :D

Tym czasem wlasnie wyjezdzam, za ~5h powinienem byc juz na miejscu. W razie czego macie moj telefon. Do uslyszenia B)

Napisano

Z centrum Aleksandrowa do Czerniewic jest ok 17km. Jeśli Xsystoff ruszy w pobliżu 8 to wydaje mi się że spokojnie możemy się umówić w Czerniewicach na 8:45

• 3 tygodnie później...
Napisano

Jutro czyli 30 sierpnia, mamy zamiar ze znajomym zrobic wycieczke polaczona z atrakcja w postaci przeprawy promowej w Nieszawie. Startujemy z Rapaka o 10:30. Tempo raczej bez szaleństw. Jak ktos ma ochote to zapraszam, jednak tylko osoby pelnoletnie jako, ze spora czesc wycieczki bedzie po drogach publicznych.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jest ktoś chętny na sobotę? (25.10) lub niedzielę(26.10)- start ok.10.00- koło OdNowy.

plan- toruń- barbarka - olek- zamek B - gierkowo - skłudzewo - zamek B - toruń.(ok75km/4-5h)

przy założeniu ,ze pogoda dopisze

W niedzielę może toruń -młyniec- kamionki -papowo- toruń(ok.60km/3h)

bedzie okazja do pogadania na temat zakończenia sezonu na poj.brodnickim...

tempo wycieczkowe...qwa! ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

taa...niestety w golubiu odbywał sie bieg 4pory roku i część osób była zajęta.w sobotę pojechalismy z Wojtkiem ok2,5h.w niedzielę zaliczyłem dzikowo i okolice.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...