nowicjusz Napisano 7 Kwietnia 2005 Napisano 7 Kwietnia 2005 Witam Mam pytanko - czy warto kupic ten rower. Jestem ograniczony do 1700zl i znalazlem takie cos Schwinn Mesa i wakie cos Schwinn Mesa GS Czy warto wziąć któregoś z nich ( jest to wybór pod późniejszą rozbudowę więc zwracam dość dużą wage na ramę a ta jest podobno dość dobra) Dzięki za wszelkie sugestie
Żbik Napisano 7 Kwietnia 2005 Napisano 7 Kwietnia 2005 A czy tylko Schwinny wchodzą w grę? To świetna firma ale raczej niedostępna w Polsce. Mogą być potem problemy z ewentualnymi serwisami gwarancyjnymi itp... Przyjrzyj się ofercie Gary Fisher'a lub innych firm.
nowicjusz Napisano 7 Kwietnia 2005 Autor Napisano 7 Kwietnia 2005 nie tylko brałem pod uwagę jeszcze GF advance. Generalnie chciałem dobry i oryginalny rower a co do Schwinna to akurat jest mozliwosc kupienia ( allegro)
Żbik Napisano 7 Kwietnia 2005 Napisano 7 Kwietnia 2005 Ja bym wybrał tego Advance GF. Świetne i pewne modele za nieduże pieniądze!!
Szu Napisano 7 Kwietnia 2005 Napisano 7 Kwietnia 2005 hmm - zaciekawiły mnie te Schwinny - wie ktoś coś o nich bo jakos tak moło znane w Polsce :/ Schwinn mesa vs GF Advance - ktora rama lepsiejsza i dlaczego ??
stolarz77 Napisano 17 Grudnia 2008 Napisano 17 Grudnia 2008 Witam wszystkich na forum. Mam okazję (czy to rzeczywiście okazja?) kupić nowy rower marki Schwinn Mesa GS, dokładnie taki: http://www.sklep.4energy.pl/product4212/sc..._rower_mesa_gs/ w cenie 850 PLN, chciałbym zapytać czy rower jest w porządku, czy osprzęt jest tu dobrany z głową, przyznam że firma nie jest mi bliżej znana, na forum generalnie Schwinn zbiera pochlebne recenzje ale trochę inne modele z innym osprzętem. Może ktoś już go użytkował. Zgóry dziękuję za pomoc. i jeszcze jedno jako rozmiar ramy będzie najlepszy dla osoby o wzroście 188 cm.
c1ach Napisano 17 Grudnia 2008 Napisano 17 Grudnia 2008 Jak za tą kasę naprawdę przyzwoity. Rozmiar ramy możesz sobie wyliczyć według sposobu w przyklejonym temacie wyżej.
Gość Frisby Napisano 17 Grudnia 2008 Napisano 17 Grudnia 2008 J/W.. W tej cenie raczej nie znajdziesz nic lepszego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.