Skocz do zawartości

[tarcza] do piasty coda, z mocowaniem na 4 śruby

muzycom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już raz zakładałem taki temat, ale zjadło. Podawaliście mi namiar na człowieka który wykonuje tarcze na zamówienie.

Bardzo bym rposił jeszcze raz na namiar do niego, oraz wszelkie inne tropy :rolleyes:

Napisano

Jak na moje oko toczą się świetnie. kolega smiga na tylniej i nie narzeka.

Znajdź mi za 120 zł koplet na maszynach w wadze 386 tył i 196 przód to z chęcią się pozbede tej cody.

Podziałowa to 44 mm.

Dzięki Jurasku :D

No to nowe wieści z frontu. Znalazłem takie tarcze Cody ale są w rozmiarach 178,171,151.

Czy jakikolwiek adapter może mi ustandaryzować te rozmiary?

Znalazłem coś takiego:

http://www.dobrerowery.com/product_info.ph...products_id=121

Nie bardzo pasuje, ale może ktoś widział coś podobnego.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Allegro śledzę na bieżąco. Po drodze kupiłem Hayesy MX1 + 2 tarcze na 4 śruby, ale jakoś nie mogę ich odebrać. Człowiek ciągle poza granicami kraju. zrobię też sobie jedną u Niusia. Zdam relację czy działa ;)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

A ja pojac nie potrafie dlaczego ty tej iasty nie chcesz zmienic. Przeciez z tego wynika ze ty juz chyba z 3 tarcze kupiles :) wiec to juz by byla piatsa, i nie musial bys sie baiwc ani szukac...

Napisano

Jak na razie kupiłem jedną tarczę. Człowiek od Hayesów MX1 okazał się niepoważny.

Czemu się nie chce pozbyć. Bo są lekkie świetnie się toczą a tylna wydaje piękny dźwięk ;)

W nieco cięższy zestaw DT to 259 zł tył i 100 zł przód.

Poza tym mam już złożone tyle koło coda + dt 4.1 + dt comp

Poza tym lubię szukać nietypowych części rowerowych ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...