Skocz do zawartości

[kask] giro w krakowie?

sqn3k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, chcialbym sobie kupic kask giro Indicator badz Encial. Czy dostane ktorys z tych kaskow na terenie Krakowa w przystepnej cenie(czyt. tanio) :glare:

Pozdrawiam

Napisano

Jeśli nie zależy Ci strasznie na czasie to za ok.3 tygodnie będę miał trochę Indicatorów w różnym kolorach w dosyć przystępnej cenie ok. ~130,140zł także gdybyś był zainteresowany możesz pisać.

Swego czasu były one w Decathlonie,ale czy mają je nadal ciężko stwierdzić,pasowałoby tam zajrzeć.

Pzdr

Napisano
Jeśli nie zależy Ci strasznie na czasie to za ok.3 tygodnie będę miał trochę Indicatorów w różnym kolorach w dosyć przystępnej cenie ok. ~130,140zł także gdybyś był zainteresowany możesz pisać.

Swego czasu były one w Decathlonie,ale czy mają je nadal ciężko stwierdzić,pasowałoby tam zajrzeć.

Pzdr

Własnie zalezy mi na czasie, bo w sobote mam wyjazd z sekcji, a kask jest niezbedny ;)

czy moglbys mi podac nazwe ulicy na ktorej miesci sie ten Decathlon, badz jakis inny sklep warty uwagii? nie jestem z krk, a nie lubie bladzic :)

z gory dzieki! pozdr

Napisano

tak, ch zakopianka, ul zakopiańska blisko pętli tramwajowej na borku fałęckim.

intersport też tam jest

ceny kasków giro w intersporcie nie różnią się od katalogowych.

co do decathlona, kasków giro już tam nie ma (a przynajmniej nie było tydzień temu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...