Pulse Napisano 6 Kwietnia 2007 Napisano 6 Kwietnia 2007 Witam, Tak sobie planuje rozne "mody" i chcialem sie upewnic czy moge zalozyc tarcze do tej pory bylem przekonany ze moge, ale mowiac szczerze nie widze w piescie otworow do przykrecenia tarczy. Chcialbym sie upewnic czy w Magnusie '06 istnieje mozliwosc montazu hamulcow tarczowych? przyjrzalem sie bardziej piasty M530 wiec chyba nici z tarczy. Nie wiem teraz jak to sie stalo bo na stronie Kelly's a jest ze 2006 magnus mial piasty centerlock
pudeleQ Napisano 6 Kwietnia 2007 Napisano 6 Kwietnia 2007 Piasty centerlock nie ma otworów do przykręcenia tarczy, tarczę przykręca się jednym duzym pierścieniem.
Schwefel Napisano 6 Kwietnia 2007 Napisano 6 Kwietnia 2007 Jak masz piasty Deore M530 to będziesz musiał je wymienić na coś pod tarcze. Nie wiem na jakiej stronie czytałeś o CL ale we wszystkich sklepach jest tylko "piasty: Deore"
Pulse Napisano 7 Kwietnia 2007 Autor Napisano 7 Kwietnia 2007 Nie wiem na jakiej stronie czytałeś o CL ale we wszystkich sklepach jest tylko "piasty: Deore" na stronie Kelly'sa Kelly's No nic w taki razie przejde przez slynne Avid SD 7 a jakby to nie wystarczylo to zmienie piasty, chociaz sadzac po ocenach avidow moze nie bedzie takiej potrzeby
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.