Skocz do zawartości

[koszulka] Berkner VIP

Sebo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zastanawiam się nad zakupem tego produktu BERKNER VIP 8800 http://www.hike.pl/product.php?productid=1...at=0&page=1 i interesują mnie wasze opinie, czy tego typu bluza jako warstwa zewnętrzna będzie wystarczającą w granicach temp. od +8 w górę (dopóki nie będzie można jeździć w podkoszulku :D ; wiadomo pod spód zawsze można coś wrzucić gdyby było za chłodno). Z tego co tu widzę, nie posiada ona jakieś osłony wiatroszczelniej.

Byłbym wdzięczny za jakieś opinie, na temat tego produktu.

Pozdro B)

Napisano

Jezeli masz dlugie spodnie z szelkami, oslaniajacymi brzuch i nerki, do tego dasz podkoszulek z dlugimi rekawami, to imho zupelnie ta bluza wystarczy. Ja powyzej 10 stopni jezdze w dlugich spodniach, podkoszulku i letniej koszulce z dlugimi rekawami i jest ok.

Napisano

Wyglada ze uszyta jest z materialu tak jakby troche grubszego niz zwykla koszulka z dlugim reakawem. Ale nie mialem z nia do czynienia dlatego nie wiem. Mysle ze jesli chcesz jezdzic tylko w niej w takich temperaturach to moze byc mało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...