Future3 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowane) Cześć, przymierzam się do wymiany opon w swoim rowerze. Rower będzie wykorzystywany głównie do jazdy po asfalcie i drogach szutrowych Ze względu na moją wagę (148kg) szukam opon które dużo zniosą ale tez będą się spisywały na drogach asfaltowych Aktualnie moje opony to Btwin Trekking 9 Grip Protect+ Rower - Riverside Touring 520 Jakie opony polecicie? Edytowane 17 godzin temu przez Future3 Cytuj
Staberinde Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowane) Jak mają być pancerne i niezniszczalne, to coś z serii Schwalbe Marathon - Mondial, Plus, a może nawet wersja do elektryków (E-Plus), powinna znieść najwięcej. Ja w rowerze "do wszystkiego" mam Mondiale i przestałem nawet wozić zapasową dętkę - od 3 lat bez awarii (~3 tys. km rocznie, większość po mieście i w okolicach) i wyglądają jak nowe. Edytowane 17 godzin temu przez Staberinde Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi