bartekwitowski Napisano Niedziela o 06:58 Napisano Niedziela o 06:58 Cześć, planuje zmienić moje obecnie opony które mam w swoim gravelu. Posiadam teraz model Schwalbe G-One 700x40C. Obecnie jeżdżę tylko po asfalcie, ścieżkach rowerowych więc chcę coś szybszego. Po głowie chodzą mi opony szosowe, mogę wydać maksymalnie 450 zł za komplet opon. W oko wpadły mi dwa modele: CONTINENTAL Grand Prix 5000 MICHELIN Pro 4 Endurance V2 warto iść w któreś z nich ? Pro 4 ma tylko 700x28 a grand prix myślałem o 700x32. Cytuj
przecietny.kolarz Napisano Poniedziałek o 17:30 Napisano Poniedziałek o 17:30 Cześć, Vittoria Corsa N.ext jest dostępna w rozmiarach chyba do 34c. Cytuj
Talrand Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Michelin Pro 5 też zmieszczą się w budżecie. Mają rozmiary do 40mm, 35mm wypadło bardzo dobrze w testach oporów toczenia i jest popularna jako zimowa opona 'treningowa' więc w pierwszym kontakcie z szutrami też się natychmiast nie rozpadnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi