Czajura Napisano Niedziela o 15:05 Napisano Niedziela o 15:05 Witam, dzieciak uparł się na taki rower. Skaczą na hopkach w lesie z chłopakami, i jako że inni mają to on też. Uzbierał tyle z komunii no i musze mu pomóc wybrać. Znalazłem mu cos takiego i cena wydaje się świetna, ale czy nie będzie za mały ? https://sprint-rowery.pl/rower-dzieciecy-polygon-siskiu-d24 Młody ma teraz ok 142 cm. Cytuj
wojtt80 Napisano Niedziela o 16:00 Napisano Niedziela o 16:00 To będzie rower na chwilę, bardzo krótką. Sam szukał bym czegoś na kole 26 lub 27,5 z mniejszą rama. Cytuj
Czajura Napisano Niedziela o 16:18 Autor Napisano Niedziela o 16:18 no właśnie, niby sa ale kwota to już 6tyś dlatego ten mi wpadł w oko ;] Masz może jakieś propozycje ? Ja nie wiem na co mam patrzeć przy takich rowerach ... myślę czy nie lepszym rozw dla niego nie będzie cos takiego : https://dobresklepyrowerowe.pl/rowery/mlodziezowe-i-dzieciece/mlodziezowe-27526/sparrow-junior-27526-1 Cytuj
wojtt80 Napisano Niedziela o 17:16 Napisano Niedziela o 17:16 Propozycji na FS nie mam, poza tym że rama XS co najwyżej. Moja córka powoli wyrasta z kola 26 i mniejszej ramy. Szukał bym właśnie jakiegoś ht, tutaj jest znacznie większy wybór. Dartmoor ok, trochę waży ale lekko mieć zapewne nie będzie 😉 Cytuj
Czajura Napisano Poniedziałek o 07:20 Autor Napisano Poniedziałek o 07:20 Ile córa ma wzrostu jeśli można zapytać ? ;] Cytuj
prezi Napisano Poniedziałek o 10:17 Napisano Poniedziałek o 10:17 przecież to jest kowadło, nie rower. ten rower waży 1/3 wagi twojego syna. Cytuj
Czajura Napisano Poniedziałek o 11:17 Autor Napisano Poniedziałek o 11:17 tak wiem, ale one wszystkie tyle ważą ... Cytuj
wojtt80 Napisano Poniedziałek o 11:49 Napisano Poniedziałek o 11:49 4 godziny temu, Czajura napisał: Ile córa ma wzrostu jeśli można zapytać ? ;] Teraz ok 150 cm, 11 lat. O ile dobrze pamiętam jak miała 8 kupiliśmy sztywnego Rockridera, w zasadzie w tej chwili jest już za mały. Koło 26. Co najlepsze jeździ czasem na moim sciezkowcu z opuszczona sztycą na kole 29 i za bardzo nie chce oddawać 😅. Wiadomo że rower jest za duży, ale ogólnie duże koło nie jest problemem, bardziej szeroka kierownica. Godzinę temu, prezi napisał: przecież to jest kowadło, nie rower. ten rower waży 1/3 wagi twojego syna. Gdyby to był rower tylko do jeżdżenia tras i do szkoły itp. to ok, jest ciężki. Ale chłopak będzie na nim dawał upust rowerowej fantazji, a tutaj sprzęt ma być wytrzymały i co za tym idzie bezpieczniejszy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi