tomasz777 Napisano 27 Maja Napisano 27 Maja Witam kolegów.Jakie oponki polecicie do Grizla na obręcze,,Gravel LN.80% różnego rodzaju asfalt,reszta ubite szutry,w ciężki teren nie jeżdżę.Zalezy mi na szybkiej opinie i nie wiem czy nie pójść w 40mm zamiast 45. Cytuj
PawelW84 Napisano 27 Maja Napisano 27 Maja Budżetowo Tufo Thundero albo Speedero, ale sprawdź czy ci się krzywe nie trafią, a jak jest więcej grosza to Conti Terra Speed albo Terra Competition. Z ultra szybkich jest jeszcze HUTCHINSON Caracal Race Odnośnie szerokości to jesli faktycznie w terenie nie walczysz 40 wydaje sie być dobrym pomysłem. Szkoda tylko ze w Grizl bedzie wygladać nie ciekawie ze względu na duże prześwity w widelcu. To rama przewidziana raczej pod szersze kapcie 50+. Chociaż z drugiej strony aspekt wizualny to rzecz gustu. Cytuj
tomasz777 Napisano 27 Maja Autor Napisano 27 Maja Oryginalne są 45 mm,myślę że jak wrzucę 40 to tragedii nie będzie,gorzej jakbym wrzucił 28 szosowe.Mysle też o panaracer grawel SS. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi