Paniegrubszy Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Witam , napisałem w temacie problem z rowerem ponieważ nie mogłem przeskoczyć nazwy . Zacznę od tego że szukam dla siebie roweru z dużym udźwigiem ponieważ ważę 155kg i choć trzymam dietę i walczę ze sobą to chciałbym pojeździć na rowerze zamiast śmigać autem , poszukuje roweru zwykłego lub elektrycznego z lekkim wspomaganiem widziałem różne rowery ale prawda jest taka że większość jest do 120 kg gdzie ja mam znacznie więcej niestety ale wieże że są modele wzmacniane na których mógłbym spokojnie pojeździć oczywiście dla przyjemnej i spokojnej jazdy coś byście polecili byłbym wdzięczny Cytuj
Wojcio Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu To jest najbliżej ze znanych modeli. Jak zdejmiesz bagażniki, to się zmieścisz (prawie). 170kg brutto. Są rowery o większej nośności, ale to w USA. https://www.decathlon.pl/p/rower-podrozny-advt-900/_/R-p-349946?mc=8826505. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi