Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nieco ponad rok temu zdecydowałem się podzielić kanał na YT na dwa i przenieść filmy polskojęzyczne, w tym filmy rowerowe stanowiące ich trzon, na nowy kanał. W momencie dzielenia kanał był relatywnie mały (~1500 subskrypcji), ale mniej więcej połowa to polskojęzyczni widzowie, w tym czytelnicy z tego forum. To zresztą praktycznie jedyne miejsce w sieci, gdzie wrzucałem swoje rowerowe filmy, więc część z Was mogła na nie kiedyś trafić. 😉

Wiadomość o przenosinach pojawiła się na starym kanale w kilku miejscach, ale z moich obserwacji wynika że trafiła tylko do garstki widzów. Dlatego jeśli ktokolwiek zastanawiał się co się stało z ulubionym kanałem 🚴🏻‍♂️, dlaczego poznikały filmy rowerowe i nic nowego się nie pojawia, to post ten niesie zarazem odpowiedź i otuchę. 🥳 Kanał znajduje się pod delikatnie zmodyfikowaną nazwą tutaj: https://www.youtube.com/@SzwajcarskiSzlak. Dlatego zapraszam wszystkich byłych jak i nowych widzów do złożenia petycji o dołączenie do ekskluzywnego póki co grona poprzez kliknięcie przycisku Subskrybuj. 💪

A przy okazji w najnowszym film o tym, jak wszedłem w tegoroczny sezon z wynikami jakbym całą zimę solidnie trenował na rowerze — mimo 5 miesięcy przerwy od treningów na szosie, braku trenażera, skomplikowanych planów treningowych oraz innych cudownych metod. Może kogoś zainspiruje i/lub zaskoczy co zrobiło największą różnicę.

Jestem też ciekaw, jak wyglądało u Was wejście w sezon w tym roku — forma przyszła sama, czy trzeba ją było mozolnie budować?

👉 Jeśli kogoś ciekawi jakie wyniki kanał wykręcił po roku, to wybrane statystyki wrzuciłem w poście na kanale YT.

• +1 pomógł 1