Janusz123 Napisano 20 Marca Napisano 20 Marca Witam wszystkich wypadła mi śrubka od tylnego wahacza na dole zdjęcia i link. Wiecie może gdzie znajdę jakiś zamiennik bo jak mam płacić tyle za takie gówno to aż mnie serce boli przeginają z tymi cenami https://www.canyon.com/pl-pl/gear/bike-parts/spare-wear-parts/canyon-gp7396-01-mounting-kit-horst-link/10012955.html Cytuj
KSikorski Napisano 20 Marca Napisano 20 Marca Nie znajdziesz zamiennika. Jeśli się wykręciła sama podczas jazdy to można reklamować rower z tytułu niewłaściwej jakości montażu. Cytuj
Janusz123 Napisano 20 Marca Autor Napisano 20 Marca (edytowane) Udało mi się zdobyć drugiego dnia złożyłem reklamacje ze niby nie było od początku xD i sie odezwali pojechałem do serwisu ich i mam Tylko mam rozkminy czy nie naruszyłem jakoś ramy ale wszystko działa srubka wkręcona itp nie ma pęknięć, jutro dopiero będę nanim jeździł to się dowiem Edytowane 20 Marca przez Janusz123 Cytuj
Janusz123 Napisano 20 Marca Autor Napisano 20 Marca (edytowane) Mam nadzieje że tak. Tam gdzie miałem luzy po ostatniej jeździe dodałem kleju posprawdzałem resztę śrub wszystko dokręcone. Ale nie rozkręcałem ich Edytowane 20 Marca przez Janusz123 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi