piotr860903 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Witam, chce ściągnąć bębenek w celu przeserwisowania bo coś bardzo ciężko chodzi. Ściągnąłem kasetę, odkręciłem oś ale nie mogę ściągnąć bębenka, widzę tylko łożyska i nic więcej, nie mogę odkręcić imbusem tak jak w przypadku zwykłych kulek to było... Ktoś coś poradzi?😃 Cytuj
chester_jds Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A jak za niego chwycisz ręką i pociągniesz do siebie, to nie schodzi? Jak np. tu (jak klikniesz, to odtworzy się od momentu, o który mi chodzi) Cytuj
piotr860903 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Niestety nie schodzi...próbowałem ciągnąć, uderzałem młotkiem gumowym i próbowałem wybić śrubokrętem od drugiej strony... Nic nie działa 😔 Cytuj
piotr860903 Napisano 34 minuty temu Autor Napisano 34 minuty temu Nic nie jest opisane niestety na niej... Fabryczna że scotta speedtera więc pewnie jakiś syncross albo inny wynalazek 😃 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi