Thosi Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Hej, jaki rower MTB polecicie do 4000-4500 zł? Czy lepiej czekać obecnie na promki ( jestem świadom, że promek teraz w ogóle może nie być przed sezonem) Z góry dziękuje za rekomendację Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 godziny temu Mod Team Napisano 2 godziny temu A do czego potrzebujesz ? Pytanie może wydawać się dziwne/śmieszne, ale wbrew pozorom ma sens. Cytuj
Thosi Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Miasto + dłuższe trasy po miastach/wsiach w weekendy Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 godzinę temu Mod Team Napisano 1 godzinę temu Przemyślałeś, że na pewno ma być MTB ? Będzie jakiś teren czasami ? Cytuj
Thosi Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Teren będzie pewnie tak w 1/3 moich wypadów chyba ,że polecacie crossa bardziej ( jeśli ma być taki mały procent terenu) Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 godzinę temu Mod Team Napisano 1 godzinę temu To zależy od rodzaju terenu i stylu jazdy - jeśli nie szukasz wrażeń i jeździsz spokojnie, to może być i cross. Cytuj
Thosi Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Nie mam nic przeciwko crossowi aby ktoś polecił mi coś bo kupować w ciemno to średnio Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 27 minut temu Mod Team Napisano 27 minut temu A amortyzator musi być ? Jeśli nie jest "must have", to szedłbym w coś pokroju Marina DSX 2 (albo 1), a jeżeli ma być, to np. Polygon Heist X7. Cytuj
Thosi Napisano 16 minut temu Autor Napisano 16 minut temu (edytowane) Cross Polygon Heist X7. wygląda spoko a jakaś propozycja do mtb ? Edytowane 13 minut temu przez Thosi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi