rave123 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Czołem! Poszukuję dwóch rowerów elektrycznych na wycieczki rodzinne z dziećmi w fotelikach. 90% asfalt, scieżki rowerowe, chodniki itd ewentualnie bardzo lekki teren - ścieżki leśne. Najbardziej chyba pasuje do tego treking? Chciałbym wydać na oba rowery nie więcej niż 11000. W oko wpadły mi Indiana E-Trekking 3.0 M20 oraz 3.0 D18, ale obawiam się, że takie "marketówki" będą słabym wyborem. Dlatego chciałbym prosić o radę w tym temacie. Wzrost M178, K168 Ważne, aby można było zamontować foteliki dziecięce: Fotelik dla dziecka SANBAS na bagażnik beżowy • Cena, Opinie - Allegro Fotelik rowerowy tylny Campela szary • Cena, Opinie - Allegro Co również dla mnie istotne, aby na samotne wyprawy (bez dzieci), dało się z np. poziomu wyświetlacza zwiększyć prędkość wspomagania do 30/35. Jednorazowo trasy nie więcej niż 40/50km. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi